prześlij jak możesz co pozmieniałeś przy nowym sofcie.Moje te na forum to stare. Ja od tego czasu dużo zmieniłem... a po tym sofcie jeszcze więcej...
Ja osobiście używam pilota od zupełnie innego modelu , ten oryginalny jest nie wygodny i denerwował mnie . Ten ,którego używam ma dokładnie te same funkcję , brakuje podświetlenie (to akurat dobrze ) i wybierania głosowego (ale ta funkcja jest w smartfonie google TV i działa sprawniej) , po za tym funkcje ustawień są lepiej (prościej) poukładane . Może dla nie ,których minusem może być że nie wygląda tak efektownie na stoliku (ale to dla mnie nie ma żadnego znaczenia) . No i kosztował 50 zł.Ktoś z Was ma namiary gdzie mogę kupić oryginalny pilot do tego modelu tv?Kupiłem jeden i się okazało, że podświetlenie nie jest takie samo jak na oryginalnym, mimo że sprzedawca zapewniał, że jest takie samo.
A jakie ma podświetlenie? Co masz na myśli, że nie jest takie samo?Ktoś z Was ma namiary gdzie mogę kupić oryginalny pilot do tego modelu tv?Kupiłem jeden i się okazało, że podświetlenie nie jest takie samo jak na oryginalnym, mimo że sprzedawca zapewniał, że jest takie samo.
Ten oryginalny ma takie jakby podświetlenie ledowe, natomiast ten co kupiłem to można powiedzieć, że ledwo co widać to podświetlenie.Świeci w kolorze takim słabo żółtym.A jakie ma podświetlenie? Co masz na myśli, że nie jest takie samo?
Podróba? W ustawieniach tv/sieć/pilot jaki model pilota niby posiadasz?Ten oryginalny ma takie jakby podświetlenie ledowe, natomiast ten co kupiłem to można powiedzieć, że ledwo co widać to podświetlenie.Świeci w kolorze takim słabo żółtym.
Nie, ja mam dwa ory. i jeden tylko może być sparowany. Menu tv ma obsługę tylko jednego, nie da się np. dwóch zaktualizować. W menu nic się nie zdubluje. Jest widoczny ostatni sparowany.Panowie mam takie pytanie ,załóżmy że kupię taki polot to poprzedni muszę "rozparować" a ten nowy sparować z telewizorem .Czy jest możliwe sparowanie dwóch pilotów do jednego telewizora
Mój z tym oznaczeniem co napisałem na osłonie IR nie ma żadnego znaku i diody są białe zimne.Ja mam, R51GEO_B102FFv. 01.07 ten ma na osłonię IR znak CE i kosz diody białe zimne.
Cześć,Panowie mam pytanie czy można całkowicie zablokować telewizor żeby nie można go było włączyć ,wiem że można blokować poszczególne kanały