Philips DesignLine = rewolucyjna szklana konstrukcja. Test otwarty.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nie gniewaj się, ale nie masz pojęcia jak on jest zrobiony.
Jasne i jeszcze "tańczy, śpiewa, recytuje, usuwa ciąże i krawaty wiąże"

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
A to dobre....
Ale zawsze można go podwiesić.
021_P1550408.JPG

022_P1550409.JPG

cezary69

New member
Bez reklam
No właśnie z tego co wyczytałem wcześniej jeśli się pobije ta szyba, tv jest do kosza. Ciekawe, to na czym on wisi w końcu i co jest w tej szybie, że bez niej nie ma tv?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Dokładnie - on wisi na tej szybie. Dlatego to nie jest tak że można przyczepić kawwałek plastiku. To jest wyższa szkoła jazdy.
Zresztą podane jest to filmie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To cieniowanie jest swietne, no jest kosmos nie ma co gadac. Przy odpowiednim wnetrzu mozna uzyskac cos bardzo fajnego. Troche wyobrazni Panowie.

pantomima

Banned
W sumie to bardzo logiczny jest tego typu projekt , schemat dzialania - praktycznie juz prawie kazdy tv z wyzszej polki generuje mega obraz , rozniacy sie minimalnymi tylko parametrami jakosci od pozostalych z tad tez teraz kazdy producent bedzie kladl bardziej nacisk na wzornictwo,design , wysublimowane nowe ksztalty tak bardzo odlegle od standardowych paneli tylko po to aby przyciagnac jak najwieksza rzesze nowych chetnych .Pierwszy krok w tym kierunku wykonal wlasnie Philips i czas pokaze jak ten pomysl zwerfikuje rynek . Jaka przewidywana cena tego tv ?

Duch87

New member
Bez reklam
Wygląda jak nie z tego świata. W ogóle sam pomysł - Telewizor na tafli szkła - brzmi kosmicznie, a jednak się sprawdza. I pilot z qwerty, mimo, że już od dawna jest w Philipsach to nadal bardzo ułatwia życie.

1ur3k

New member
Nikt chyba nie zaprzeczy, że telewizor ma nie tylko ładnie grać i mieć super obraz, ale też powinien wyglądać. Na mnie robi wrażenie ten telewizor, a szczególnie to szkło, które coraz wyżej staje się zatarte.

Fenervil

New member
Jak zareklamować szkło? Hmm. Okopcić świecą i pokazać jak znika. Świat nie ma już nic do zaoferowania. Wszystko oparte jest na pierwiastkach z tablicy Mendelejewa i chyba dopiero sprowadzenie rudy metalu z asteroidy która świeci ale tylko w świetle księżyca (Mithril?) oraz przetopienie jej na obudowę TV może
mnie zaskoczyć. Na dzień dzisiejszy wszyscy musimy udawać że jesteśmy pod wrażeniem okopconego świecą szkła, nie mamy większego wyboru. :-(

toki0987

Banned
Mnie dziwi tylko jedno wszystkie testy Krzysztofie ktore robicie pokazują i zresztą się wypowiadasz że mają super czerń obraz jest zawsze plynny nie występują żadne smażenia , artefakty wokół postaci . Zawsze jest wszystko super w tych waszych testach . Najwyższa pora zacząć pisać tez o wadach!

Niestety po zakupie zostaje nam zwykłym klientom tylko rozczarowanie . Miało być super a okazuje się inaczej.

Pozdrawiam

EdekBIS

New member
Tylko gdzie ma szukac tych wad jak wczesniej zrobil z nich pozytywy?

Stala wada u kikiego to wymagana kalibracja (co w jego przypadku jest czystym biznesem i tak naprawde brakiem wady - troche dodatkowego grosza za kalibracje przeciez skapnie).

toki0987

Banned
Z tym sie zgodzę u mnie ten czerń oraz podświetlenie po kakibracji to jedna wielka porażka , dokładnie przeciwieństwo tego co jest w testach. Dokładnie szkoda ze zawsze chodzi tykko o jedno.

Do góry