Miałem wcześniej podobny dylemat , jednak promocja LG (2tys cashback) przekonała mnie na korzyść LG, co do ambilight wpisz sobie govee light na ten moment kosztuje koło 400zl tańsze rozwiązanie niż philips i równie efektowne, ja do siebie będę zamawiał jak przetestuję zrobię post na forumWitam,
Mam dylemat między dwoma oled 77 cali:
LG 77c21LA
Philips 77OLED807
Dość słoneczny salon. Brdzie służyć do PS5 oraz wszystkich rodzajów VOD: Netflix, Amazon, HBO, Apple.
Wiem, ze philips trochę droższy, ale jestem wstanie dopłacić.
Ambilight na duży plus.
Pomocy…
Będziesz naklejał taśmę bezpośrednio na tv z tylu ? One się grzeją i trochę się boje o matryce bo oled jest mega cienki.Miałem wcześniej podobny dylemat , jednak promocja LG (2tys cashback) przekonała mnie na korzyść LG, co do ambilight wpisz sobie govee light na ten moment kosztuje koło 400zl tańsze rozwiązanie niż philips i równie efektowne, ja do siebie będę zamawiał jak przetestuję zrobię post na forum
Mi tez tak samo średnio pasuje ten kikut i tez w sumie tylko białe światło swieci za tv. Kurde nie wiem czy naklejac jak mi się spierdzieli tv 77 cali od taśmy za 20 zł to się lekko wkurzę.Patrzyłem na to, ale mi się totalnie nie podoba ta kamerka na kikucie Zresztą w 95% używam delikatnego białego światła dla komfortu oczu i często jako dodatkowe źródło światła w salonie.
Ci, którego miałem ma bardzo zbliżony tył do C2. Spokojnie nic się tv nie stanie. Na początku jak przyczepiłem ledy, to czasami sprawdzałem ręką po jakimś czasie czy nie są za ciepłe. Ale wszystko było okMi tez tak samo średnio pasuje ten kikut i tez w sumie tylko białe światło swieci za tv. Kurde nie wiem czy naklejac jak mi się spierdzieli tv 77 cali od taśmy za 20 zł to się lekko wkurzę.
Ja znam ten patent i wiem po co jest kamerka, tylko jak mówię zobacz sobie fotki ludzi na allegro - tv żyje swoim życiem a te światełka swoim...Kamerka jest na tv i zbiera kolor żeby odwzorować je na taśmie, dopiero może pod koniec roku będą mieli sync box, żeby to działało bez kamerki .
A który govee byś polecił, ale bez tego kikuta tylko sama taśma za tv sterowana telefonem ? 5mMoże mają źle ustawione pkt , w konfiguratorze , ? Patrząc na filmy na yt albo na całą grupę na fb gevee jest jakieś 10tys które korzystają z tej technologii