Czy odtwarza pliki MKV z dysku NTFS ??Jak dla mnie jest idealny, narazie wszystko co do niego wrzuciłem śmiga pięknie
Czy odtwarza pliki MKV z dysku NTFS ??
Może podczas odtwarzania należy z menu wybrać kodowanie wschodnioeuropejskie - tak jest w BDP3100 - normalnie w menu tego nie ma tylko podczas odtwarzania.tak odtwarzai napisy txt bez polskich znakow
Lepiej jednak załóż nowy wątek bo tutaj zaglądają raczej ludzie, którzy interesują się BDP5100.Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj. Mam odtwarzacz BDP 5180, a z nim pełno problemów. Nie chce mi odtwarzać większości plików mkv. Czy to z DLNA, pendrive/dysku usb czy z płyty. Ostatnio miałem sytuację, że odpaliłem Resident Evil 3 w x264 720p z płyty i działał, teraz chciałem włączyć ponownie i wyskakuje Nieobsługiwany format wideo. O co chodzi? Mam teraz tak z każdym plikiem mkv oprócz Epoki 3 w sbs 3d. Jakieś pomysły? Wgrany soft 1.54.
Koledzy,
Pytanie do posiadaczy: Czy ten odtwarzacz ma opcje losowego odtwarzania mp3? Jakies dodatkowe opcje typu losowo folder lub losowo całość?
Moj 2 letni odwtarzacz DVD Philipsa niestety nie ma opcji "shuffle".
z gory dzieki za pomoc. Generalnie waham sie pomiedzy tym wlasnie philipsem a LG BD550.
Glownie zalezy mi na mkv z dts, oraz losowym odtwarzaniu mp3.
pozdrawiam,
Może podczas odtwarzania należy z menu wybrać kodowanie wschodnioeuropejskie - tak jest w BDP3100 - normalnie w menu tego nie ma tylko podczas odtwarzania.
Ja mam natomiast inne pytanie: czy żeby działało WiFi przez adapter USB to trzeba kupić ten WUB1110 czy można jakiejś innej firmy bo ten philipsa strasznie drogi. To jeest zwykła karta WiFi czy coś dedykowanego?