Czy odtwarza pliki MKV z dysku NTFS ??Jak dla mnie jest idealny, narazie wszystko co do niego wrzuciłem śmiga pięknie
Czy odtwarza pliki MKV z dysku NTFS ??
Może podczas odtwarzania należy z menu wybrać kodowanie wschodnioeuropejskie - tak jest w BDP3100 - normalnie w menu tego nie ma tylko podczas odtwarzania.tak odtwarza i napisy txt bez polskich znakow
Lepiej jednak załóż nowy wątek bo tutaj zaglądają raczej ludzie, którzy interesują się BDP5100.Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj. Mam odtwarzacz BDP 5180, a z nim pełno problemów. Nie chce mi odtwarzać większości plików mkv. Czy to z DLNA, pendrive/dysku usb czy z płyty. Ostatnio miałem sytuację, że odpaliłem Resident Evil 3 w x264 720p z płyty i działał, teraz chciałem włączyć ponownie i wyskakuje Nieobsługiwany format wideo. O co chodzi? Mam teraz tak z każdym plikiem mkv oprócz Epoki 3 w sbs 3d. Jakieś pomysły? Wgrany soft 1.54.
Koledzy,
Pytanie do posiadaczy: Czy ten odtwarzacz ma opcje losowego odtwarzania mp3? Jakies dodatkowe opcje typu losowo folder lub losowo całość?
Moj 2 letni odwtarzacz DVD Philipsa niestety nie ma opcji "shuffle".
z gory dzieki za pomoc. Generalnie waham sie pomiedzy tym wlasnie philipsem a LG BD550.
Glownie zalezy mi na mkv z dts, oraz losowym odtwarzaniu mp3.
pozdrawiam,
Może podczas odtwarzania należy z menu wybrać kodowanie wschodnioeuropejskie - tak jest w BDP3100 - normalnie w menu tego nie ma tylko podczas odtwarzania.
Ja mam natomiast inne pytanie: czy żeby działało WiFi przez adapter USB to trzeba kupić ten WUB1110 czy można jakiejś innej firmy bo ten philipsa strasznie drogi. To jeest zwykła karta WiFi czy coś dedykowanego?