paul klacska
Member
Wtyczka z prądu lub w menu powrót do ustawień fabrycznych.
Test będzie u nas za kilka dni, jesteśmy w trakcie.
Jakość spędza sen z powiek....
Chyba każdy marzy o czymś takim.
Ci co już kupili , potwierdzają.
Witam
Czy ten tv doczeka się w końcu aktualizacji programowej ,która usunie błędy w oprogramowaniu ?? czy ktoś kto posiada ten odbiornik może potwierdzić mi ,że może wyłączyć na stałe "polepszacze "obrazu ??
U mnie za każdym włączeniem tv te opcje są aktywne mimo iż w menu są wyłączone! wymieniona płyta główna i efektu poprawy brak ,teatr jedynie nie przeszkadza w oglądaniu sportu no i ewentualnie wiadomości.Poza tym subwoofer żyje własnym życiem grając albo i nie grając. Masakra jak zlewany jest klient który zakupił ten tv w końcu za niemałą kase.
Zabrzmiało to tak, że przy korzystaniu z internetu nie działa normalnieJa ma Philipsa 7600 i 8700 i obydwa działają normalnie.
Ale ja mało korzystam z internetu w telewizorach.
Ja mam od 2008 42PFL9803. Do końca 2015 działał bezawaryjnie. Teraz niestety połowa ekranu to kolorowe pasy lub ciemność...
Czytając opinie o TV Philipsa raczej kupię inną markę. Na tapecie mam TCL, LG i Toshibę.
Passportnąłem SE.
Ja mam od 2008 42PFL9803. Do końca 2015 działał bezawaryjnie. Teraz niestety połowa ekranu to kolorowe pasy lub ciemność...
Czytając opinie o TV Philipsa raczej kupię inną markę. Na tapecie mam TCL, LG i Toshibę.
Passportnąłem SE.
Cześć,
użytkuję go od lipca 2015. Używam go tylko jako smartTV i nie mam podłączonej anteny. W zasadzie na początku z powodu braku czasu były to sporadyczne włączenia raz na tydzień. Też się działy różne rzeczy typu restartowanie samoistne. Myślałem, że to minie przy kolejnych aktualizacjach, ale w końcu w listopadzie zgłosiłem się do serwisu. Zabrali go w połowi grudnia, oddali w połowie stycznia.
Jest to w zasadzie mój pierwszy telewizor i po zakupie chciałem mieć spokój na kilka lat.