Philips 58pus8517 pytanie Ambilight

maniax

New member
Witam , od kilku dni jestem posiadaczem w/w telewizorka , mam pytanie odnośnie trybów Ambilight , otóż w trybach Standard ,Naturany diody nie wygaszają się w ciemnych scenach, w trybie Gra jest tak jak sobie to wyobrażałem czyli ciemny, gasną, kolor, wchodzi kolor itd. . Zastanawiam się czy tak ma być :/ czy mam jakiś błąd. Pewności nie mam ale wydaje mi się ze po wyjęciu z pudła wszystkie tryby działały z wygaszaniem całkowitym .

maniax

New member
Szkoda, zostanę przy trybie GRA , może w przyszłych update coś zmenią.
Przykro mi nie mam podłączonej Tv naziemnej , tylko konsole i VOD

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Chcesz mieć pełne wygaszanie - to szukaj Oled TV.
W innych LCD w tej sprawie zawsze musisz iść na kompromis.

Paździoch1

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tu sobie poczytaj o wygaszaniu Ambilight i jak narzekają na zmianę Philipsa w tej kwestii:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Sorry nie załapałem.
Ambilight korzystam,
Jeśli chciałbym mieć czarno w nocy - to wyłączam .

maniax

New member
Tu sobie poczytaj o wygaszaniu Ambilight i jak narzekają na zmianę Philipsa w tej kwestii:
Jednak jest coś na rzeczy , już myślałem że się czepiam :) , czekam do następnego update

Paździoch1

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiadomo czy się doczekasz, bo Philips zmienił koncepcję i nie wiadomo czy użytkownicy go przekonają do powrotu do poprzednich ustawień Ambilight.

Witam , od kilku dni jestem posiadaczem w/w telewizorka , mam pytanie odnośnie trybów Ambilight , otóż w trybach Standard ,Naturany diody nie wygaszają się w ciemnych scenach, w trybie Gra jest tak jak sobie to wyobrażałem czyli ciemny, gasną, kolor, wchodzi kolor itd. . Zastanawiam się czy tak ma być :/ czy mam jakiś błąd. Pewności nie mam ale wydaje mi się ze po wyjęciu z pudła wszystkie tryby działały z wygaszaniem całkowitym .Showbox jiofi.local.html tplinklogin
Ambilight korzystam,

Ostatnia edycja:
Do góry