Piszesz te same bzdury o Philips pod wieloma nikami .No racja ja naiwny liczyłem że producent czoła uchylił do błędów się przyzna i polubienia sprawę załatwi. Odpowiedź serwisu w skrócie ale o co chodzi gwarancji już nie ma. Była ale teraz dawno i nie prawda 2 miesiące już minęły od daty wygasniecia z kontekstu odpowiedzi czułem się jakbym chciał coś wyłudzić od nich....To ze za cos co nigdy nie robilo tego co mialo robic w zalozeniach i ze wieszalo sie jak ciuchy do prania nie bylo istotne. Jedyny słuszny serwis z Radomia odesłać mi telewizor wystawiając fakture 120 zł za naprawę dało by się przeżyć gdyby telewizor nie wrócił że świecący lewym marginesem. Dziwny efekt to nie uszkodzone piksele bo wyświetla tylko o kilka tonów jaśniej ok 5 mm z lewego boku. Zgłosiłem usterkę poserwisową bez odzewu. Po 1 dobie telewizor padl znowu. Nie laduje androida. Z pendraiv tym razem czyta dochodzi do konca ale nie wybudza. Zglosilem - pogwarancyjny serwis z Radomia po 5 dniach odebral telewizor minęły kolejne 3 dni nie mam pojęcia co się dzieje. Zawziolem się i będę bardzo aktywnie opisywał przy wszystkich modelach na wszystkich możliwych opiniach o telewizorach Philips o moich doświadczeniach. Żeby do konca miarodajne były moje opinie czekam do konca zamknięcia mojej sprawy. Mam nadzieję że skutecznie odstrasza wszystkich potencjalnych zainteresowanych kupnem przed w moim odczuciu nierzetelnym producentem dystrybutorem Philips. Niech ludzie wiedza czego sie spodziewac po tym mowiac eufemicznie slabiutkim producencie.
Każdy szanujący siebie i Klientów. Pierwsze z brzegu: Apple, Canon miały jakiś czas temu akcje serwisowe obejmujące urządzenia po gwarancji. Philips wie, że zrobił bubla (inaczej by nie wymieniał płyty głównej), szkoda tylko, że zaczął to robić po ponad dwóch latach od wypuszczenia na rynek, przez co osoby które kupiły ten model na początku zostały z bublem.1. Który producent jest skory do pomocy po gwarancji ? Wszystko jedno kiedy wygasła.
Serwis z Radomia me tego pecha, że ma bezpośredni kontakt z Klientem, a decyzje, czy coś jest wadą, czy nie (w przypadku rzeczy których nie da się naprawić poprzez wymianę jakiejś części, czyli przy zwalonym sofcie) , podejmuje TP Vision.Możesz mi wierzyć albo nie ale są też udane modele i osoby które mają dobre doświadczenie z serwisem z Radomia.
Cześć,Witam Panów.
Jestem posiadaczem tego telewizora od jakiś 3 - 4 lat.
Ostatnio próbowałem wejsc na YT i mam taki komunikat.
![]()
Ta czynnośc jest niedozwolona.
Czy ktoś pomoże co jest nie tak dlaczego nie potrafię wejsć.
Dziękuję pozdrawiam Radek.