Witam uprzejmie,
Byłem zainteresowany serią 7600 , gdyż w swojej naiwności liczyłem , że po "wpadce" w 2014 r. telewizorów z logo Philips serii PFS8159 z systemem operacyjnym Android firmy TP Vision , konstruktorzy wyciągną odpowiednie wnioski i sytuacja się w 2015 r. już się nie powtórzy .
Jakże się pomyliłem w swoich przewidywaniach .
Jest to mnie przykro pisać , gdyż sam od lat używam telewizory Philips , a moja "pchełka"
z 2010 r. Philips 32PFL9705H/12 wyświetla bardzo dobry obraz , trójstronny świetnie działający Ambilight , ma również dobry dźwięk i jest
bez usterkowa(brak niestety już wsparcia dla YouTube) , Sony W905A również wyświetla bardzo dobry obraz , a wady jego poznałem
i potrafię tak jego użytkować , aby unikać ewentualnych samoistnych restartów , które się zdarzały . (czasem potrafiła "gryźć się
z sobą włączona"aplikacja w Smart TV z podłączonym dyskiem HDD do nagrywania.)Po prostu gdy
korzystam z aplikacji w Smart TV , wpierw wyciągam dysk HDD z portu USB HDD i jest "gitara". Firma Sony nie rozwiązała do dziś tego błędu , ale ja drogą kolejnych prób tą przypadłość prostą czynnością wyeliminowałem .
Teraz czekam jak "zaprezentuje się" seria PUS8601 , mam jednak "złe" przeczucia i tego nie
ukrywam.

CES 2016 już 06 stycznia 2016 r . Może firma Sony miło "zaskoczy".
Pozdrawiam,

accu
:kom: