65PUS7600, soft: version:000.005.038.008
Udało się komukolwiek włączyć castowanie lub mirror ze smartfona? Bez takiej finkcjonalności żenada.
Ponadto moje uwagi na najnowszym sofcie:
---

Klawiatura na odwrocie pilota także bezużyteczna - najczęściej nie rejestruje znaków lub rejestruje po kilka razy
---

Wyszukiwanie głosowe nadal nie działa. Za innym użytkowniiem potwierdzam - "po wciśnięciu zapala się lampka niebieska, odpowiednie menu pojawia się w TV ale nie rozpoznaje głosu";
---

do dzisiaj nie udało mi się zrzucić treści ze smartfona na TV; brak przejrzystego opisu czy w ogóle działa np. google cast, miracast czy jak ich zwał (na testach w necie, zapewne sponsorowanych, oczywiście pisano, że działa to na TV); ja chcę po prostu móc zrobić zrzut eranu ze smartfona, bez wnikania za pomocą czego! (np. aby obejrzeć cda);
---

Youtube nie odtwarza UHD, najwyższa rozdzielczość to 1080p; (wcześniej w ogóle nie wyświetlało treści oznaczonych jako 4K w Youtube, teraz chociaż odtwarza 1080p);
---

mydlany, operowy obraz przy włączeniu funkcji Perfect Natural Motion;
---

czasami pojawiają się trzaski w głośnikach, zwłaszcza na smarcie (chyba jasne sceny); trzaski także tuż po przełączeniu kanału na następny;
---

nie działa PlayerTVN;
---

sporadczyne zawieszenia, a nawet restarty;
---

problem przy wyszuiwaniu (Lupa) w slepie google: proponowane są wszelie treści, tj.filmy itp., nie można wybrać wyszukiwania np. w samych apliacjach, bra możliwoście wyłączenia w smarcie propozycji treście, co spowalnia pracę TV;
---

gładzik na pilocie źle działa - lepiej żeby działał jako zwykły kursor; teraz jest z nim więcej problemu, niż pożytku, częste przypadowe wciśnięcia
PODSUMOWUJĄC - FUNCJONALNOŚĆ ŻENADA, zwłaszcza przy ta drogim sprzęcie. Funkcjonalność i obsługa 55 cali LG za 3 tys. przy nim to bajka. Pomijam oczywiście jakość obrazu.
Proszę potwierdzić jak u Was.