moze warto to sprecyzowac filmy HDR teraz działaja bez problemu ale w wersji SDR bo wczesniej były problemy z odtwarzaniem obrazu
Ja bym jeszcze nie zmieniał 7600 !
Przed chwilą znowu testowałem treści 4k z YT. No i znowu lipa heheTen sam problem jak przed aktualizacją. Jak to u Was wygląda?
Pozdro!
Przyślij mi linka jaki film 4K testujesz to jutro przetestuję i odpowiem
Po aktualizacji należy tv wyłączyć wtyczką. Dopiero wtedy utrwali wszystkie zmiany. Ja aktualizowane w czwartek a dopiero dziś poinformował mnie o zmianach. Co ciekawe straciłem zainstalowane wcześniej aplikacje i musiałem ściągać na nowo. Ale zmieniło się menu ustawienia, bo wczoraj miałem jeszcze klasyczne.
Sorry, że dopiero teraz odpisuje. Wpisz w wyszukiwarkę hasło "4k" i włącz kilka pierwszych filmów.
To brzmi przynajmniej bez sensu hehe
Cały czas dziwnie działają treści 4k. Raz jest całkiem OK. A wczoraj wieczorem właściwie w ogóle nie chciały ruszyć. Może to wina po stronie mojego dostawcy neta? Sam już nie wiem? A może aktualizacja tego nie poprawila?
Są dwie możliwości sprawdzenia
Włącz ten film o 3-w nocy i zobacz czy lepiej działa jeśli będzie działał to jest wina internetu i trzeba u operatora zwiększyć internet.
Najlepsza metoda jest taka jak opisałem to dwa tygodnie temu (przy odtwarzaniu filmu 4K zmniejszaj tak długo rozdzielczość aż film będzie płynnie działał) jeśli będzie działał przy małej rozdzielczości to znaczy,że masz za słaby internet.
Mam neta 20 Mb/s i nigdy nie miałem problemów z prędkością.
Anyway, czyli u Ciebie działa bez zarzutu? Nie ma bufforowania?