To masz jeszcze gwarancję.
Z tego co pisza tu na forum to bedzie droga przez meke jesli chodzi o gwarancje. Skorzystalem z rekojmi.
A tak szkoda mi tego TV, bo zainwestowalem w HUE. 4xHUE GO + 1xBLOOM + 1 Żarowka Color.
Trafil mi sie nawet egzemplarz bez razacych niedociagniec ze strony matrycy. A teraz na dwoje babka wrozyla. Kolejne zamieszanie.
// A w ogole to dziwna sprawa z tym "smogiem". Panas ET60 kilka lat wisi w pokoju obok i nawet plamki "brudu" a Philips dwoch lat nie wytrzymuje. Te telewizory to do sterylnych laboratoriow sa przeznaczone?
To nie wina Philips tylko tego czym oddychasz i masz za oknem.
Smog nie jest od dzisiaj tylko od wielu wielu lat i jakoś nigdy Mój żaden TV LCD nie miał z tym problemu tylko Philips w tym modelu. Popełnili jakiś błąd konstrukcyjny i teraz odbija się na użytkownikach tego TVTo nie wina Philips tylko tego czym oddychasz i masz za oknem.
Nie zupełnie.
Przez dziesiątki lat nie było smogu w Polsce.
Smog był zawsze tylko nikt o tym nie mówił i nikt tego nie badał, węgiel i piece są od dawna. Słyszałeś może żeby kiedyś jakiś kineskopowy TV był zabrudzony?, a teraz jest bardzo delikatna technologia, dotkniesz paluszkiem i już ekran potrafi się odkształcićNie zupełnie.
Przez dziesiątki lat nie było smogu w Polsce.
QM163E_U_0.26.39.0 – Date: 2019/04/16
- Wifi Connection Improvements
- Google Security Patches
- Fixed BBCiplayer Playback Issue
- CEC Wakeup Issue from Standby
ten sam soft do pus7101 u mnie pojawił sie problem z ARC czyli kanałem zwrotnym nie zawsze podaje dziwek na amp. ktos ma tez ten problem?
To masz jeszcze gwarancję.