U siebie zauważyłem że kontury postaci są czasem lekko rozmazany. Widać to w trakcie oglądanie NC+ lub grania na PS4. Ktoś wie z kąd to się wzieło?
Pozdrawiam
kolega kiki mi go polecił więc nie mam obawno nie wiem czy chcesz kupić telewizor z tak marnym kontrastem?dobrze się zastanów bo i te 120hz to tak średnio sobie radzi...
Tylko potem nie miej pretensji...ja Ci go nie polecę bo chcę mieć czyste sumienie
to poleć coś innego z 4K i matrycą 100hz w tej cenieTylko potem nie miej pretensji...ja Ci go nie polecę bo chcę mieć czyste sumienie
Śledzę ten temat i to forum i to mi wystarczaa czytałeś w ogóle fora że piszesz że narzekań nie ma?ja przeczytałem dziesiątki wątków i mam wyrobione o nim zdanie...Twoja kasa to kupuj ale wolałbym dołożyć do Samsunga 55mu7002.Twoja decyzja,kup co uważasz za stosowne
SAMSUNG UE55MU7002T w Saturnie za 3.999.Philips 55PUS7101 często jest ostatnio w promocji za 3.699 np. al.to był kilka dni temu W x-kom tez, a teraz jest Philips 65PUS6262 za 4.099
Jestem posiadaczem tego tv w wersji 55 cali i jakbym miał drugi raz go kupić to na pewno bym go nie kupił!
Ambilght i android działa bez zarzutu - to jedyne rzeczy na plus.
Jakosc obrazu słaba...banding przy dynamicznych scenach np mecz piłki nożnej.
Nie bylem przekonany do Philipsa, a jednak się skusilem. Niestety.
Ile razy można powtarzać , że dużo zależy od źródła, kiepski materiał , to szału nie będzie , jakoś większość użytkowników nie narzeka , wręcz przeciwnieJestem posiadaczem tego tv w wersji 55 cali i jakbym miał drugi raz go kupić to na pewno bym go nie kupił!
Ambilght i android działa bez zarzutu - to jedyne rzeczy na plus.
Jakosc obrazu słaba...banding przy dynamicznych scenach np mecz piłki nożnej.
Nie bylem przekonany do Philipsa, a jednak się skusilem. Niestety.