switek1987
New member
Nie, 188.12
Mam PS4 oraz telewizor z najnowsza aktualizacją i przełącza za samoczynnie na konsolę.A ja mam pytanie do użytkowników tego tv mających PS4. Czy jeśli oglądacie np. telewizję czy inny sygnał i włączycie konsolę, czy tv sam przełącza się na gniazdo z konsolką? u mnie to działało do któreś aktualizacji, teraz muszę czekac ok. minuty lbo dłużej(czasami w ogóle nic się nie dzieje), w ustawieniach mam włączone Easylink.
Jeśli chodzi o TVN Player to on od rocznika 2015 jest podły. Ale z tego co widziałem to na LG nie jest wcale lepiej, jest chyba dokładnie ta sama aplikacja...apka "Player" w TV to chyba jakieś nieporozumienie. Nie można obejrzeć wszystkiego co proponuje player.pl Nie widzę możliwości zalogowania się na swoje konto. Kiedyś czytałem, że podmieniano apki na te ze smatfona. Może ktoś coś więcej podpowie na ten temat.
Mam PS4 oraz telewizor z najnowsza aktualizacją i przełącza za samoczynnie na konsolę.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Aby się zalogować podświetl ikonę "Ulubione" w Playerze i naciśnij okZnajomy na samsungu bez problemu się loguje i ogląda to co wykupił.
Co z tego, ze się zalogowałem jak i tak nie mogę odtworzyć materiału. W ogóle nie ma szukajki. Dodałem film w PC do ulubionych, widzę w TV ale nie idzie włączyć. Player doinstalowany bez problemu z tym, że potrzebna jest myszka.Aby się zalogować podświetl ikonę "Ulubione" w Playerze i naciśnij ok![]()