Ma 120 HzA ten telewizor na pewno ma matryce 100 Hz?
Ale była mowa o narzekaniu a nie chwaleniu.Bo nie w nich ciekawego za co można je chwalić![]()
Ale była mowa o narzekaniu a nie chwaleniu.
A w sumie z kupnem tv (skoro argumentem wszystkich na Tak jest cena) nie powinno być trochę tak jak np. dajmy na to z koszulą?
Przecież można kupić na bazarze i cieszyć się super ceną a ewentualne rozczarowania jakością zrzucać na karb ceny lub nabyć w markowym sklepie i być kontent.
Tylko może się okazać, że pomimo super ceny w efekcie przepłacimy, bo po pierwszym praniu towar jest do bani.
Ja akurat w tym przypadku (chodzi o tv) wolę tę drugą opcję.
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
A taki Samsung 55ku6400???? Cena trochę wyższa bo ok 3800 zł...ma 4K, ma HDR ale matryce to pewnie 60Hz ale możliwe się dobre wspomagacze.
Jakie 60hz? Co za głupoty piszesz? Ten tv ma 100 Hz matrycęTak, 60 hz.
Z takich innych pobocznych kwestii warto wspomnieć, że nie ma USB 3.0 i HDMI 2.0 Full Bandwith tylko na HDMI 1.
Oczywiście w żaden sposób nie neguję ani nie namawiam/odrzucam od TV, po prostu warto wiedzieć.
Jak coś, to pełny rzetelny test tego modelu masz na ritings.
Samsung KU7000 Review (UN40KU7000, UN43KU7000, UN49KU7000, UN55KU7000, UN65KU7000)
*Samsung KU7000 to u nas właśnie KU6400, co potwierdza tabela w recenzji też.
UN55KU7000 UE55KU6400
Ważne, źe ty jesteś zadowolony a to przecież najważniejsze.No to weź pod uwagę, że narzeka tu dosłownie kilka osób, a sprzedanych zostało pewnie tysiące, moim zdaniem nie jest zły wynik
TV jest super, cieszę się nim każdego dnia i za każdym razem jak go uruchomię wiem na 100%, że dokonałem właściwego wyboru, a że kilka osób będzie z niego niezadowolonych ... No cóż, nie stworzono chyba jeszcze tv który by zadowolił wszystkich...
to wejdz na strone philipsa i strony marketowNo to weź pod uwagę, że narzeka tu dosłownie kilka osób, a sprzedanych zostało pewnie tysiące, moim zdaniem nie jest zły wynik
TV jest super, cieszę się nim każdego dnia i za każdym razem jak go uruchomię wiem na 100%, że dokonałem właściwego wyboru, a że kilka osób będzie z niego niezadowolonych ... No cóż, nie stworzono chyba jeszcze tv który by zadowolił wszystkich...
to wejdz na strone philipsa i strony marketowhaha poczytaj ten kabaret..
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
KS7000 ma 120hz, a cała seria 6 ma 60hz. Samsung dokładnie to opisuje
A philipsa sprawdzales?Na szybko spojrzałem na strony euro i mm, większość pozytywnych opinii, mówimy o tym samym modelu?
To zmienia faktu, że u nas seria 6 jest 60hz w tym KU6400.
Wysłane z One Plus
A philipsa sprawdzales?
Drocze sie - zawsze co by nie byl za produkt pojawiaja sie felerne egzemplarze. Umowmy sie nie ma fabryk produkcyjnych, ktore nie produkuja wyrobow NOK - nie ma takiej mozliwosci czy to mowimy o farmacji czy automotive czy elektronice itp. itd.....![]()
Ale nie zmienia to faktu, ze jak sie czyta fora i rozne opinie to do kupna philipsa podchodzi sie z duza doza niepewnosci i strachu ;b
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Jest napisem w menu filmu w jakiej jakości jestMożna gdzieś w aplikacji Netflix sprawdzić w jakiej jakości jest odtwarzany aktualne film? Wiem że na PS4 tak się da, ale w apce dla philipsa nigdzie nie widzę takiej opcji. Pytam dlatego, że przy moim wolnym łączu filmy 4K się dość długo buforują na YT, a netflixie jak odpalam film to chodzi elegancko bez praktycznie żadnego wczytywania.