Support Philipsa to jest jakas porazka. Od 2 tygodni wymiana maili i konca nie widac. W tym tempie to moze za kolejne 2 tygodnie w koncu stwierdza ze TV rzeczywiscie jest uszkodzony... Obeznana osoba stwierdzila by to w 5 min po zobaczeniu podeslanych zdjec i filmiku :/
Chcialbym zeby juz zabrali.. narazie to prubuje im wytlumaczyc ze jest uszkodzony.A gdzie zabrali Twój TV ? Do mik.radom ? Mój też tam jest już 2 tygodnie, na maile nie odpisują a próba dodzwonienia i uzyskania informacji.... po 4 próbach i wiszeniu po 10min na telefonie aż "zgłosi się konsultant z działu obsługi" dałem sobie spokój.... bo nikt nie odbiera...
Status zgłoszenia wygląda tak :
Strict Standards: Declaration of CSMIK\TPV\TCA\NSExchange::doReject() should be compatible with CSMIK\Service\ServiceSolution::doReject(CSMIK\User\User $user = NULL, $comment = NULL) in /home/www/mik.radom.pl/public_html/panel/src/CSMIK/TPV/TCA/NSExchange.php on line 19
Model sprzętu: Philips 49PUS6401/12
Status zlecenia: W realizacji
Aktywność: Wymiana NSE [Oczekująca]
Coś się im chyba pomieszało w systemie....opcorn:
Chcialbym zeby juz zabrali.. narazie to prubuje im wytlumaczyc ze jest uszkodzony.
......
No po prostu ku*** rece opadaja, Zamiast w pierwszym mailu wyslac liste rzeczy, ktore mam sprawdzic, to teraz beda mi sugerowali jakies kretynskie dzialania ktore i tak nic nie pomoga. A przy ich tempie odpisywania to sie bedzie miesiac ciagnelo jak nie wiecej.
panowie jak tu wyglada wyswietlanie meczów z przegladarki?
mam wykupiona lige w eleven pojdzie to przez chroma?
Jeśli to flash, to nie pójdzie.
Chodziło mi o Castowanie - Google Cast. Literówka"Tak wygląda przez Casrowanie" - jestem laikiem mozesz mi wyjasnic jak to dziala i o co chodzi?
ludziska powiedzcie mi bo mam juz bajzel w glowie, na ceneo cala masa negatywnych komentarzy a tv ogolnie na tym forum jest polecany
moze ktos kto ma juz ten tv podac jak to wyglada naprawde? jestem typowym zjadaczem chleba interesuje mnie ogladanie meczów na weekendzie czasem filmow z żona obecnie wkurza mnie podpinanie lapka przez hdmi chcialbym w nowym ogladac mecze prosto z przegladarki
jak wyglada ten android? czy az tak zamula?
jak obraz? czy jest lepiej niz u innych tv do 3000? 49'
jak jest z tym 100hz? czy to cokolwiek daje oprocz gier na ps4?
czy na dzis dzien kupilibyscie ten model patrzac na konkurencje?
i co z takimi komentarzami: "Sprzęt tragiczny,co chwilę się wiesza i resetuje.wykonanie też pozostawia wiele do życzenia" czy Polacy sa poprostu malkontentami i lepiej ich wogole nie sluchac?
mam straszny dylemat mialem juz dzis brac ten tv bo znalazlem za 2999 ale znowu sie wycofalem ;/ nie wiem co mam robic HELP