Taaaak to proszę podaj wiarygodną swoją ?
HDR jest już odpalony więc powinno już działać.
Chciałem juz zalajkować, ale tym jednym zdaniem przekresliles sens wcześniejszej wypowiedzi. Nie atakuję a jedynie stwierdzam, że gdybym wiedział, iż czerni nie ma to nie kupił bym takiego tv. Pomęczylbym sie trochę i poczekał aż spadną ceny takiego 8601. Powtarzam po raz kolejny, że 7101 jest pod każdym względem świetny. Poza tym, że nie ma czerni. Wielu osobom to nie przeszkadza, bo albo nie mają porównania albo mają mniejsze potrzeby. Dla mnie jest to nieakceptowalne. Ilekroć oglądam wieczorem to... jestem wściekły, że muszę że stratą sprzedać nowy tv i dozbierać na coś lepszego.Dlatego mamy taki zmasowany w 2016 atak na matryce IPS.
Chciałem juz zalajkować, ale tym jednym zdaniem przekresliles sens wcześniejszej wypowiedzi. Nie atakuję a jedynie stwierdzam, że gdybym wiedział, iż czerni nie ma to nie kupił bym takiego tv. Pomęczylbym sie trochę i poczekał aż spadną ceny takiego 8601. Powtarzam po raz kolejny, że 7101 jest pod każdym względem świetny. Poza tym, że nie ma czerni. Wielu osobom to nie przeszkadza, bo albo nie mają porównania albo mają mniejsze potrzeby. Dla mnie jest to nieakceptowalne. Ilekroć oglądam wieczorem to... jestem wściekły, że muszę że stratą sprzedać nowy tv i dozbierać na coś lepszego.
Potwierdzam, że czerń w tych modelach jest na bardzo kiepskim poziomie. Miałem możliwość i zwróciłem swojego 7181 pomimo, iż poza tym telewizor jest super. Jednak brak czerni dyskwalifikuje ten tv w mojej ocenie. Ja osobiście czekam na obniżkę 8601. Jak się nie doczekam obniżek trzeba będzie poczekać do 2017 roku na nowe modele. Mam nadzieję, że nie przestaną produkować matryc VA albo poprawią matryce IPS aby czerń była choć trochę czarna.Chciałem juz zalajkować, ale tym jednym zdaniem przekresliles sens wcześniejszej wypowiedzi. Nie atakuję a jedynie stwierdzam, że gdybym wiedział, iż czerni nie ma to nie kupił bym takiego tv. Pomęczylbym sie trochę i poczekał aż spadną ceny takiego 8601. Powtarzam po raz kolejny, że 7101 jest pod każdym względem świetny. Poza tym, że nie ma czerni. Wielu osobom to nie przeszkadza, bo albo nie mają porównania albo mają mniejsze potrzeby. Dla mnie jest to nieakceptowalne. Ilekroć oglądam wieczorem to... jestem wściekły, że muszę że stratą sprzedać nowy tv i dozbierać na coś lepszego.
Niby to fajnie wygląda, ale czemu tv z automatu ustawia jasność i kontrast na 100%W dzień aż oczy bolą, a co dopiero jak będzie noc
![]()