Gdzie znalazłeś model 6551 ?
Nie mylisz z 6550 (2015, FullHD, ale matryca 120 Hz, białas) ?
W Polsce 6551 chyba nie był oferowany.
Daj linka.
Witam,
W moim telewizorze szwankują funkcje smart tv, a mianowicie podczas oglądania jakiegoś filmu np. na playerze, netflixie, ipli albo youtube, film potrafi się zaciąć i objawy są takie jakby internet był strasznie słaby i ciągle "buforuje". Oczywiście z internetem wszystko jest oki prędkosć 25 mega cały czas a filmy odtwarzają się jakby było 0,5 mega. Ma obiawy jakby się nagle "zadławił" że tak to nazwę. I tu nie chodzi o konkretną aplikację że się zawiesza wtedy, dla przykładu : jak w zamuli mi film w playerze i będzie ciągle buforował i wyjde z niego i chce coś odtworzyć na youtubie czy netflixie albo ipli to tam tez wtedy muli. Po prostu do pierwszego zamulenia wszystko ładnie działa, później wszystkie aplikacje i całego smarta szlak trafia. Pomaga chwila odpoczynku, ewentualnie wyłączenie z prądu.
Oczywiście wszystkie aktualizacje po-instalowane, telewizor na nowo zainstalowany. Telewizor był także w serwisie i stwierdzono że jest oki i że aplikacje nie są Philipsa i jak się tną to mam się kontaktować z twórcami aplikacji. Tylko że chyba nie zrozumieli że niezależnie od twórcy aplikacji w pewnym momencie system tak muli że żadna nie chce działać poprawnie...
Tak więc licze na was i na jakąś podpowiedź co zrobić.
Opisz te inne sklepy.
PLEASE ...
Rozumiem, że na Allegro oferuje Ci ktoś nieistniejące produkty ...
Być możeNie trzeba chyba nic ściągać, w netflixie jest opcja sprawdzenia m.in łącza.
No szok, wzruszyłem się, no szok.Są już dostawy 55PUS6561 do polskiej sieci EURO.
Sprawdziłem: produkcja kwiecień/maj 2017. Wersje fabryczne mają już najnowszy soft.
No i szok: cena ...
Obecnie w EURO to za 55" 6561 do końca maja = 3 690 zeta.
Philips 55PUS6561/12 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
SZOK !!!
Żadne modele 2017 nie są porównywalne z tym modelem.
ps.: wzruszyłem się kiedy z testu PANASONIC EX600 wychodzi nowość HDR JAPAN TV 250 NIT.
Jak to się ma do 400 NIT-ów dla Philips z serii 6561.
Heh. Ta sama śpiewka co w zeszłym roku. Niestety kiki nie zareagował na moją prośbę i dalej wprowadzasz ludzi w błąd, reklamujesz jedną firmę sprzedającą rtv i wciskasz tu ludziom wyłącznie Philipsa. Szok i żenada.@111kris;
Wiadomo,
podaj modele 2017 w tej kategorii cenowej i z tymi parametrami.
PLEASE ...
Jesteś bez szans.
Ale tylko do końca roku 2017.
Napisz co kupić ...
Odpowiem. Zapewne później niż chwalony przez Ciebie Philips z 400 nitami. A "oświecenie" zapewne dla kogoś byłoby wskazane.Okazuje się, że PANASONIC TX-65EX600e 4K 2017 (nowość) z HDR ma panel co świeci do 250 NIT. To i tak dwa razy jaśniej niż topowe projektory HDR 120 NIT).
To oświecenie pokazuje, że 1000/1500 Nitowe panele mają bardzo krótką żywotność (podobno dwa lata i spadek o 50% jasności) to nic innego niż szybkie wysłanie nabywcy na ponowne zakupy.
Powstaje pytanie: po jakim czasie panel HDR 1000 NIT przestaje być HDR ...
Bo podświetlenie LED-owe świeci z każdym miesiącem słabiej.
I jeszcze raz: 400 NIT od serii PHILIPS 6561 całkowicie wystarcza dla reprodukcji HDR. Wiem bo mam i oglądam HDR TV. Jest super frajda ...
"Powstaje pytanie: po jakim czasie panel HDR 1000 NIT przestaje być HDR ...
Bo podświetlenie LED-owe świeci z każdym miesiącem słabiej. "
Super,@111kris że zapewniłeś nas o dłuższej żywotności LED-owych matryc 1000/1500 NIT.
Sam to wymyśliłeś czy ktoś Ci napisał ?
Są już dostawy 55PUS6561 do polskiej sieci EURO.
Sprawdziłem: produkcja kwiecień/maj 2017. Wersje fabryczne mają już najnowszy soft.
No i szok: cena ...
Obecnie w EURO to za 55" 6561 do końca maja = 3 690 zeta.
Philips 55PUS6561/12 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
SZOK !!!
Żadne modele 2017 nie są porównywalne z tym modelem.
Rzeczywiście żadne modele 2017 nie są porównywalne z PUS 6561 ,bo oferują jakość, a nie bylejakość .
I uwaga !!! Dodatkowa super informacja , najlepiej nie otwierać pudełka z waszym nowym super TV PUS 6561 bo szkodzi mu powietrze ( kurz i inne zanieczyszczenia )Serwis pisze że ten model jest podatny na smog :fool:
Ciekawe kiedy zaczną się masowe zwroty to będzie dodatkowy rekord , w końcu taka ilość sprzedanych egzemplarzy![]()
Oled też się kiedyś wypali i chyba szybciej niżeli lcd vel led...Prezydent Dupa też...i światełko w naszych oczach też...i Słońce nie wiem czy wisz?Okazuje się, że PANASONIC TX-65EX600e 4K 2017 (nowość) z HDR ma panel co świeci do 250 NIT. To i tak dwa razy jaśniej niż topowe projektory HDR 120 NIT).
To oświecenie pokazuje, że 1000/1500 Nitowe panele mają bardzo krótką żywotność (podobno dwa lata i spadek o 50% jasności) to nic innego niż szybkie wysłanie nabywcy na ponowne zakupy.
Powstaje pytanie: po jakim czasie panel HDR 1000 NIT przestaje być HDR ...
Bo podświetlenie LED-owe świeci z każdym miesiącem słabiej.
I jeszcze raz: 400 NIT od serii PHILIPS 6561 całkowicie wystarcza dla reprodukcji HDR. Wiem bo mam i oglądam HDR TV. Jest super frajda ...