Philips 52PFL9606K czy dobry?

irondick

New member
Macie może jakieś informacje na temat tego Philipsa 52PFL9606K. Potrzebna mi jest jakaś opinia czy warto inwestować w ten model 6660 zł.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Ja bym poszedł zdecydowanie w 55PFL 8007
Same dodatki które tu masz kosztują ponad 2500 zł :
- dual games
- Ambilight Spectra 3
- 2 pary okularów 3D
- głośnik basowy wbudowany w telewizor
- dodatkowe głośniki w podstawce( 500 zł )
- podstawka służy jako uchwyt na ścianę (200 zł)
- 800 Hz
- Pilot z klawiaturą
- Pointer
- Szczotkowane aluminium ( 300 Zł)
- konwersja 2D do 3D
- cienka ramka 4 mm
- extra czerń bo nie ma tradycyjnych dyfuzorów
- kalibracja ISF ( 1500 zł)
- kamera skype ( 400 zł)

irondick

New member
Dzięki kiki za odpowiedź. Troszkę u mnie będzie brakować kasy na 55" 8007. Pierwotnie miało być co innego 50VT50 ale zrezygnowałem z niego bo widzę jak obraz migocze.

irondick

New member
No i stało się. Przez kikiego który namówił mnie na 55" PFL8007. Jak by co to będzie na ciebie kiki ;) Jestem umówiony na odbiór dzisiaj wieczorem. Zaznaczam, że cena okazyjna i jak sfinalizuję transakcję to powiem ile dałem.

Musio1968

Member
Bez reklam
No i stało się. Przez kikiego który namówił mnie na 55" PFL8007. Jak by co to będzie na ciebie kiki ;) Jestem umówiony na odbiór dzisiaj wieczorem. Zaznaczam, że cena okazyjna i jak sfinalizuję transakcję to powiem ile dałem.

To tylko pozazdrościć tej okazyjnej ceny :) Może dasz namiary gdzie można tak kupić ?

szybal

Banned
Gratuluje wyboru to bardzo udany model naprawdę cieszy oko ,mam nadzieję że dostaniesz w pełni sprawny egzemplarz tak jak ja ,sprawdz dokładnie matryce na bialym tle czy nie ma szarych pasów i rogi czy równo świecą.

irondick

New member
To jest tylko pojedyncza sztuka. Przypadkiem zupełnie się dowiedziałem. Cena 7000zł do zapłacenia. TV nowiutki nie otwierany, rachunek, gwarancja żeby nie było domysłów o pochodzeniu :eek:k: Dzisiaj pewnie go nie odpalę bo zmarznięty jest, rozpakuję tylko ale rano będzie rozruch.:p

irondick

New member
Odpaliłem... na razie na PS3 film DVD i grę Soul Calibur. Jutro wieszam i popatrzę jak to się prezentuje po ustawieniu. Na razie pozytywnie.

Do góry