PHILIPS 50PUS8818 ustawienia

MadMaxx

New member
Czy do 55PUS8518 proponowane ustawienia też będą ok? Jest szansa na dostanie rekomendowanych ustawień do tego modelu? Nie znalazłem na forum dedykowanego tematu.

lukasz8424

New member
Witam,do jakiego HDMI podłączyć ps5,w HDMI 1 jest 4k 120hz,w HDMI 2 jest też 4k ale tam mam podłączony soundbar bo jest tam wyjście ARC,pozostałe dwa HDMI to zwykle wyjścia,i teraz mam dylemat ,czy dekoder satelitarny podłączyć do HDMI 1 gdzie jest 4k,czy podłączyć tam konsole ps5,proszę o radę

Redsinpeace

New member
To i ja mam pytanie. Czas na zmianę mojego starego Soniaka i aktualne typowanie to:
Philips 43PUS8919/12 za 2500 zł

Po analizie neta wyszło, że Philips 43PUS8818 to jest starszą wersją ww., a różnica to głównie rodzaj smarta (tu gogle tam Titan), odświeżanie (60 Hz, a tam 120 Hz) oraz inny pilot (w nowym bardziej kompaktowy). Ale moje główne pytanie Philipsowe jest inne. Telewizor będzie stał w narożniku pokoju, a nie równolegle ze ścianą. Czy mimo to będzie efekt ambilight ???
Myślałem również nad Philips 48OLED718 - 3900zł, ale on niestety chyba za duży na ten narożnik, a innych ustawień w pokoju nie mam możliwości zastosować.

Jednocześnie pytanie do kolegi kiki, czy ustawienia które ma do Philips 43PUS8818 będą również pasowa do młodszego brata Philips 43PUS8919 ? Jeżeli tak proszę o przesłanie na kreciksn@wp.pl

Do góry