... mój mail: grzegks@interia.plWitam serdecznie,
Zakupiłem właśnie nowego Philipsa 43PUS8818 43". Będę wdzięczny za udostępnienie optymalnych ustawień do tego modelu .
Dziękuję i pozdrawiam - Grzegorz.
... mój mail: grzegks@interia.plWitam serdecznie,
Zakupiłem właśnie nowego Philipsa 43PUS8818 43". Będę wdzięczny za udostępnienie optymalnych ustawień do tego modelu .
Dziękuję i pozdrawiam - Grzegorz.
cześć. czy ja tez moge prosić parametry ustawienia tego telewizora?...dziękuję zbyszeklem@poczta.onet.plPodaj proszę maila na PW
Aby wejść w to menu, podczas gry należy dłużej przytrzymać przycisk MENU na pilocie, ale aby to menu (okienko)się otworzyło, TV musi być ustawiony w tryb obrazu "gry" inaczej się nie wyświetli, wtedy będziesz miał 120hz i inne widoczne rzeczyMam pytanko dla speców chodzi mi o to że podłączyłem konsole po ten tv ale niestety nie pokazuje mi że obsługuje 120hz wszystko inne jest zgodne może ktoś coś podpowie. I drugie pytanie gdzie znajdę te menu do gier aby na dole mi pokazywało wszystkie opcje. Chyba to się nazywa bar freesync czy coś takiego. Z góry dziękuję.
I dodatkowo jeżeli posiadasz Xbox series:Aby wejść w to menu, podczas gry należy dłużej przytrzymać przycisk MENU na pilocie, ale aby to menu (okienko)się otworzyło, TV musi być ustawiony w tryb obrazu "gry" inaczej się nie wyświetli, wtedy będziesz miał 120hz i inne widoczne rzeczy
Jeszcze nie dostałem ale jak dostanę podzielę się.Czy ktoś dostał może dane do kalibracji i może się podzielić ?
Dziękuję ślicznie pomogłoAby wejść w to menu, podczas gry należy dłużej przytrzymać przycisk MENU na pilocie, ale aby to menu (okienko)się otworzyło, TV musi być ustawiony w tryb obrazu "gry" inaczej się nie wyświetli, wtedy będziesz miał 120hz i inne widoczne rzeczy
Cześć masz może te ustawieniaWitam serdecznie. Czy mogę prosić ustawienia dla
PHILIPS 50PUS8818/12 na dymusxxl@gmail.com
Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich
Właśnie już próbowałem i np na youtube się takie coś nie dzieje, jedynie w Disney i netflix. Zobaczę jeszcze czy przy hdr ciemny coś się dzieje takiego.Ja bym popatrzył na ustawienia obrazu podczas odtwarzania zawartości HDR, czy nie jest coś włączonego co to powoduje, jakiś dynamiczny kontrast. U mnie nic takiego na HDR/Dolby vision nie ma - używam trybu HDR ciemny bo mi najbardziej odpowiada. Ewentualnie bym zrobił aktualizację i zobaczył czy nie to rozwiążę problemu.