Ale nie w szczelianch między ramka a obudowa, tuż przy krawędzi matrycy, gdzie w każdym normalnym tn nie ma tam szczelin. Kurz bezpośrednio trafia na i pod matrycę.
Niekiedy odnoszę wrażenie, że niektórzy są ślepi i głusi na sugestie.
Do zobaczenia w wątku dot pus8535 i oceanie przekleństw na ten model.
@conqest
Nie ogarniam Twojej wypowiedzi.
To w końcu ogólnie jest dobrze czy tylko w scenach, które nie są ciemne, szare i czarne? No i gra dobrze czy jest pixeloza taka, że nie idzie oglądać?
Nie odbieraj tego personalnie, bo nie taki mam zamiar ale niekiedy należy czymś wstrząsnąć aby zostało zauważone.
Z tego co piszesz to Twój TV jest do dupy, nie da się go oglądać a Ty starasz się jakoś sobie wytłumaczyć, że nie jest jeszcze tak źle bo jasne sceny możesz oglądać a ciemnych już nie. Brakuje tylko stwierdzenia, że czego można oczekiwać od tv w tej cenie?
Z całym szacunkiem, ale szanujcie się Panowie i nie dajcie wciskać sobie badziewia
Ja właśnie jestem na etapie wymiany Xh95 na nowy egz lub zwrot bo uważam, że Biel ucieka w róż. Nie będę się bawił w kalibracje itp bo z fabryki sprzęt ma byc ekstra tym bardziej tej klasy. Skorygować to ja sobie w nim mogę co najwyżej kolorki lekko pod siebie i swoje warunki a nie wywracać wszystkie pkt bieli do góry nogami. To nie pus8535 gdzie kalibracja jest wymagana jak prąd do jego działania