187umkillass
New member
Mam philips 7383 ale to chyba ten sam model(kupiłem w UK)?
Witam Konrados1906.
W czwartek planuje zakupić 7383 w ao.com i tu pytanie do Ciebie, jaki panel masz w swoim modelu?
Pozdrawiam
Mam philips 7383 ale to chyba ten sam model(kupiłem w UK)?
Też nie widzę różnicy żadnejA jak działa wam funkcja Tryb kontrastu, widać jakąś różnice bo ja u siebie nic nie widzę na Pus8102 dokładnie widać a na 7303 nic, na wszystkich trybach mam tak samo
Wyłącz
Normalny
Zoptymalizowany dla obrazu
Zoptymalizowano pod kątem oszczędności energii
Do kogo to pytanie?Masz kalibrację ?
Może włącz w ustawieniach obrazu, zaawansowane, motion style na SportsDo kogo to pytanie?
KIKI masz może pomysł na moje problemy z obrazem? To wygląda tak jakby tv nie nadążał za zmianą obrazu....
Jest mecz jest trawa np wyskakują jakieś statystyki gdzie dół ekranu jest czarny a ja mam jeszcze przez 2 3 sekundy zielone piksele dalej po trawie....
Czy coś wiadomo? Urlop gość chyba już skończyłNie trzymałem ręku na pulsie .
Człowiek od up date jest na urlopie.
Ale napiszę do niego, może coś dopowie.
Czy coś wiadomo? Urlop gość chyba już skończył
Nikt nie chwali się aby którykolwiek rocznik dostał Oreo TV.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Witam Konrados1906.
W czwartek planuje zakupić 7383 w ao.com i tu pytanie do Ciebie, jaki panel masz w swoim modelu?
Pozdrawiam
Też tam kupowałem
Niestety nie za bardzo wiem jak to sprawdzić
Cześć,
W zeszłym tygodniu kupiłem 50pus6703, niestety jestem z telewizora połowicznie zadowolony. O ile sam obraz czy ambilight jest bardzo fajny to mecze wyglądają bardzo źle nie mówiąc już o ubogim smarcie po którym spodziewałem się trochę więcej. W tym tygodni planuje wymianę na model 50pus7303 i tu się rodzą pytania:
1. Czy 50 cali ma matrycę tylko i wyłącznie VA ?
2. Czy nie będą robili problemu z wymianą. Zamówiłem z RTVeuroAGD przez internet z dowozem, chce zawieść do sklepu i od razu dopłacić i wziąć lepszy model. Jedyną kwestią jest to, że nie mam już naklejki na ekran bo ją wyrzuciłem. Reszta oczywiście w idealnym stanie.
3. Czy jest jakaś dobra alternatywa w cenie do 2600, nie chce rezygnować z ambilight bo bardzo mi się spodobała ta technologia, natomiast jestem w stanie rozważyć coś innego.
Wypowiem się bo od 3 dni mam ten tv :��
1. Z tego co osobiście patrzalem po sklepach to tylko 50 cali miało va reszta ips
2. Trzeba było pomyśleć ja też zamówiłem przez Internet i nawet srubek na dokrecanie stojaka nie ruszalem ale myślę że mogą się nie kapnac jak cos to powiedz ze nie miałeś.
3.Nie wypowiem sie gdyż od lat w mojej głowie tylko ambilight.
Mam to samo jest przechylony do tyłu ale co ciekawe od przodu tego nie widać.Ja mam takie pytanie, czy u was w przypadku 65 cali tv stoi krzywo na podstawie? Tzn przechyla się w stronę ściany? Nie mocno ale jest to zauważalne. Tłumacze to sobie tym że jest co celowo aby utrzymał równowagę, ale dziwnie to wygląda. Stopa na pewno dobrze jest przykręcona.