Obraz włącza się i wyłącza.....to może być czynnik zewnętrzny, podobnie jak u mnie z dekodera obraz sie zatrzymuje i znika po przełącze na inny kanał jest ok wrócę do poprzedniego oglądanego kanału i jest okok dziękuję bardzo za odpowiedź
jeszcze mam jedno pytanie, dzisiaj rano żona włączyła TV i po chwili oglądania co kilka sekund gasł obraz i pojawiał się, tak jakby TV się włączał i wyłączał.
myślałem że może kabel HDMI nie łączył, ale to nie to, dopiero jak odłączyłem od prądu i po ponownym uruchomieniu TV jest wszystko w porządku.
spotkał się ktoś z czymś takim?
@bumtarara dziękuję za odpowiedź, być może tak jest jak piszesz, niby tak próbowałem i było to samo, ale jak wyłączyłem z prądu i ponownie się uruchomił to jest już ok.
@kiki pisał mi że może być wina że procek się zawiesił i że inne marki też tak mają.
@bumtarara, mam do Ciebie jeszcze prośbę, jakbyś mógł to udostępnij jeszcze swoje ustawienia obrazu.
te ostatnie są bardzo fajne, ale może akurat coś się bawiłeś i zmieniałeś![]()
pozdrawiam
naprawdę jest różnie, przez ostatni tydzień wszystko działało OK, od Poniedziałku ponownie w ogóle nie działa, były sytuacje gdzie włączyłem TV i np. po 15 minutach grania Ambiligt sam się włączał, problem z Ambilight się zaczął po miesiącu od zakupu :/Czyli co konkretnie....nie włącza sie czasami czy wogóle, jaki masz soft czy robiłeś aktualizację
hmmm...to dziwne, jak chcę zaktualizować to pojawia się komunikat, że jest zainstalowana najnowsza wersja, posiada ktoś w modelu 7303 oprogramowanie z cyframi o których piszę bumtarara?No najnowsza to nie jest ostatnie 6 cyfr to: 230.000, może serwis coś pomoże jak nie aktualizacja