Każdy producent ma takie prawo !
My mamy akurat na VA.
Co wcale nie znaczy, że na IPS jest be !
Klient pyta i dostaje pełną informację.
Mamy z Va i tak wydajemy.
Cena dla niebieskich 55PUS7303 za 2699 zł
Kalibracja gratis, wtyczki gratis, dostawa gratis
Dostępny od ręki.
Jutro akurat wszystkie są zamówione, ale pojutrze kolejna dostawa.
Dostarczają z fabryki - więc modele wyłącznie nowe !
Sorry że dopytuję, ale skąd macie pewność że w nowej dostawie przyjdą do Was modele z matrycą VA a nie IPS jak wszystkim pozostałym (mam na myśli MM, ME, Euro, Avans itp)?
Sorry że dopytuję, ale skąd macie pewność że w nowej dostawie przyjdą do Was modele z matrycą VA a nie IPS jak wszystkim pozostałym (mam na myśli MM, ME, Euro, Avans itp)?
Cześć
Widzę, ze według strony "Toengel"
Jest nowy firmware: TPM171E_105.1.2.84 (aktualnie mam .75)
Jakie wrażenia +/- ?
...............
[/LIST]
kupilem model 55 cali w MM z obrazem walczę 10 dni może być ale obraz z konsoli Xbox One to dramat !!!!! rozmyty nie wyrazny mdły jak patrzysz powiedzmy na postac blisko to jest w ok ale w oddali to juz dramat obraz jak na xbox 360 wcześniej miałem Panasonica TX 50AS650E i tam obraz był bajka z porównując z tym gniotem
Ja również uznałem 50PUS7303 za totalny badziew w porównaniu do mojego Panasonica TX-50CX700E. Jeżeli chodzi jednak o obraz z komputera to bardzo duża zmiana jest jak przełączysz tryb obrazu bodajże właśnie na komputer, być może pomoże także w przypadku konsoli.
Dla zainteresowanych aktualizacja do TPM171E_105.1.2.84 przebiegła bez żadnych problemów.
Jak przyjadą sprawdzimy !.
To prosta czynność.
wszystkiego próbowałem ustawienia zrobiłem tak jak mi podał kiki bardzo dziękuję , ale wracam do PANASONIC TX-55FX700E jeszcze rozważam SONY KD-55XF7596 philips jezeli chodzi o mnie to porażka nie wiem z kąt ta euforia chyba ze wszyscy podchodza to tego telewizora jak moja żona AMBILIGHT ale SUPER ŁAŁ.
Telewizor oczywiście, że nie zachwyca, cenę czyni android i ambilight.
Gdyby nie w/w to cena oscylowałaby w okolicach wersji dyskontowych np. inexive lub technika.
W sumie mam takiego inexive 55 cali kupionego z 1 tys. pln i .... szkoda gadać o philipsie.
Kupiłem ze względu na andka i "światełka", pomimo wielokrotnemu zawiedzeniu się na firmie philips (szklany 32 cale kineskop padł po 2 latach, pierwszy lcd, jeszcze hd ready zepsuty od początku ale stwierdziłem to dopiero gdy zakupiłem sprzęt hd i połączyłem po HDMI, amplituner bez komentarza, DVD- j.w. no i obecnie mam co mam i trzeba się szybko pozbyć i zapomnieć już o tej firmie )
Drugi raz bym już NIE kupił.
Jak się okazało to andek kastrat, kilka apek dedykowanych oficjalnie można wgrać, byle android box ze starutkim amlogikiem za 100 pln jest jak mercedes w porównaniu z tym co na tv.
Żałuję, bo w podobnej cenie "tośka" 75 cali działałaby zapewne tak samo pomimo produkcji u vestela.
Dźwięk jak na tv ponad 4 kpln (mam 65 cali) tragiczny, tani LG gra lepiej.
Ot, taki mocno przepłacony tv niskiej półki, da się oglądać, nawet do obrazu można się przyzwyczaić tylko nie zaleca się porównywać z innymi, bo czar może prysnąć.