Teraz mam tylko takie zdjęcie zrobione z bardzo bliska także też przekłamuje chociaż z daleka nie wiele lepiej to wygladalo. Jeśli chodzi o teksty były w miarę dobrze widoczne i wyraźne bardziej chodziło o grafikę w trakcie rozgrywania samego meczu, wieczorem jak wrócę do domu to sprawdzę te ustawienia, lecz nawet w trakcie oglądania kanałów z telewizji naziemnej też jakość nie jest powalająca wiem że to może być zależne od sygnału jaki dostajemy, ale mimo tego oczekiwałem czegoś lepszego a wysokich oczekiwań nie miałem chodziło mi tylko o płynny i czysty obraz a nie jakieś rozmazane tekstury chociaż to wydaje mi się że można poprawić odpowiednio kalibrując tv.
Ja gram na PS3 i w starszą fife na 55 7303 i mam lepszy obraz od tego co widzę u Ciebie na zdjeciu.
Niewiem jak jest w PS4 pewnie podobnie jak w PS3, kwestia ustawień w samej konsoli...
Poza tym w telewizorze wyłączyć wszystko a później kolejno sobie włączać, tak jak nam się podoba.
Ja przykładowo mam ustawione w Niestandarowych temperaturze barw: 127/88/70/0/1/3 , tryby i dynamieczne kontarasty powyłączane, wszytskie polepszacze wygładzacze też wyłączone, apropo: https://businessinsider.com.pl/tech...DV-TyEe5xPh3y5Huvz_Vgc5KCBWc8TizDGoSHy2ZRkXlU
Dodam jeszcze że Netflix w 4K na tym telewizorze wyglada bardzo fajnie polecam