Kupiłem! I powiem krótko - JEST DOBRZE!Czytając opinie użytkowników tego telewizora w pewnym momencie mocno się zawahałem przed zakupem. Ale stwierdziłem, że żaden TV nie będzie idealny. Pytanie tylko czy zaakceptuje jego wady przy tak dużych zaletach ( dla mnie ). Podobnie jak z żoną
Tak czy inaczej, jest to fajny telewizor za rozsądne pieniądze. Obraz super - jeszcze muszę go skalibrować! Desing wyśmienity. Android bomba! dla mnie działa wystarczając szybko. KODI po paru dniach staje się moją ulubiona aplikacją.
filmy 3D oglądam sporadycznie, jeżeli chcę i zależy mi na tym żeby obejrzeć film w trójwymiarze to po prostu idę do kina! 100% zadowolenia - polecam! TV ma mi służyć do oglądania filmów w 1080p i czasem do grania. Każdy ma swoje priorytety. 3D dla mnie to priorytet.
Apropos naprawiania: Experience thread Experience Thread - QM152E_0.4.45.4 for 5500, 6400 and 65x0 series poprawili niby nie trzymanie ustawien. Dajcie znać czy rzeczywiscie jest ok.
Nie poprawili... Nie wiem kto ostatecznie testował tę aktualizację przed jej wypuszczeniem w świat, ale musiał być mocno "wczorajszy", albo jest daltonistą.
Nikt nie testował kolego testujemy to my![]()
===================================================Nie poprawili... Nie wiem kto ostatecznie testował tę aktualizację przed jej wypuszczeniem w świat, ale musiał być mocno "wczorajszy", albo jest daltonistą.