kostykiewicz
New member
Widzę że wyszedł nowy soft dokonałem aktualizacji ale jakoś różnicy nie widziałem czy możecie powiedzieć jak to u was wyglada
czehuziom - resetowałeś go ?
==========================
bnois - jakie masz ustawienia ?
Masz zrobiona kalibracje obrazu ?
Witam wszystkich forumowiczówCzy ktoś z posiadaczy 42pfl6008 miał problemy z TV polegające na tym ze po dłuższym nie użytkowaniu tj. dzień telewizor po wlaczeniu potrzebuje czasem nawet z 15 i wiecej minut aby wyświetlić obraz ..? Ekran podświetlony ale czarny glos normalnie działa, kanały można zmieniać.Pozdrawiam
czehuziom - resetowałeś go ?
Pomoglo wgranie nowego softu. Niestety mam nowy problem. Probuje wlaczyc trub Lounge Light (szybki start mam wylaczony). Po nacisnieciu przycisku Ambilight, tv po prostu sie wlacza i po okolo 2 min wylacza....
Ja również miałem ostatnio podobny problem. TV wieczorem miał tylko głos i podświetlenie bez obrazu. 2x restart(wyl z prądu) pomógł. Następnego dnia powtórka, tym razem jeden restart pomógł. Nigdy nie czekałem dłużej jak 5min. Taki przypadek miałem łącznie może 3 razy przez rok użytkowania. Oczywiście występowały inne kwiatki łącznie z tym iż TV sam wszedł w tryb serwisowy...Witam wszystkich forumowiczówCzy ktoś z posiadaczy 42pfl6008 miał problemy z TV polegające na tym ze po dłuższym nie użytkowaniu tj. dzień telewizor po wlaczeniu potrzebuje czasem nawet z 15 i wiecej minut aby wyświetlić obraz ..? Ekran podświetlony ale czarny glos normalnie działa, kanały można zmieniać.Pozdrawiam