Witam. Mogę podzielić się opinią co do samsunga ,taki posiadam od czterech miesiecy.Wyglad który na tle konkurencji wypada bardzo dobrze. Cienka srebrna ramka,obraz "wychodzi" z telewizora a do tego ładną podstawą, w kształcie łyżwy ,subtelnie zaznaczone logo (możesz wedle uznania włączać je lub wyłączać). Obraz ,ekran jest to jeden z najnowszych produktów flagowy Led Samsunga.Żeby ustawić wedle życzeń trzeba spędzić trochę czasu.Ale masz do dyspozycji cztery opcje już ustawione przez producenta.Clouding jest zauważalny w ciemnym pomieszczeniu przy ciemnych scenach( to jest Led).Ważne jest jak we wszystkim zachowanie umiaru, chodzi mi o rozjasnianie, dodawane kontrastu itd. Nie mogę narzekać jest naprawdę piękny obraz.3D masz full Hd bo jest aktywne(a przecież poto kupujesz TV full hd) jeżeli lubisz gadżety i nowinki techniczne to będziesz z niego zadowolony.Pilot uniwersalny który jest w zostanie jest naprawdę fajny,(tylko jego uzywam)funkcje jakie potrzebujesz masz pod ręką.Kupiłem do niego karte warunkowego dostępu Cam C+ do której włożyłem karte cyfry + działa super.możesz ustawić własną listę ulubionych programów jak i twoi bliscy.jeżeli chodzi o głośniki jest dobrze.bez zestawu kina domowego ustawiałem najgłośniej na 25. w zupełności wystarczyło.Masz możliwość rozbudowanie i unowocześnienia Telewizora.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2