philips 42pfs7509

stefan1737

New member
Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam pytanie dotyczące philipsa 42pfs7509. Mianowicie interesuje mnie czy on będzie dostępny do kupienia w Polsce jak tak to kiedy a jeżeli nie to gdzi3 go można kupić?

Zakapior_PL

New member
Witam,
również poszukuję tego modelu tylko 47".
Chciałbym go obejrzeć w sklepie przed zakupem, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Czyżby dla polaków nie przewidziano tego TV ? :)
W jednym sklepie (o nazwie jakiejś planety) nawet usłyszałem, że Philips wycofuje się w ogóle z produkcji TV i ich asortymentu będzie coraz mniej.

Czy tylko przez internet jest możliwe zamówienie tego TV ?
Boje się brać go z neta ze względu na gramotne rączki firm kurierskich...

guzior79

New member
Z tego co wiem to możesz zamówić sobie prezentację w domu, skontaktuj się z kikim!
Ja zamówiłem przez internet u kikiego i wszystko było ok , a tv dokładnie oglądasz przy kurierze czy nie ma uszkodzeń mechanicznych.
Jeśli tv nie spodoba się to pamiętaj zawsze masz możliwość zwrócenia go w ciągu 10 dni bez podania przyczyny.

stefan1737

New member
Powiem szczerze, że już oglądałem takie prezentacje w necie ale chodziło mi bardziej o ocenę osób, które korzystają z tego modelu w domu. Na prezentacji w necie zawsze wszystko wygląda pięknie a neutralna osoba, która posiada taki model może powiedzieć o nim trochę więcej od strony funkcjonalności.

Do góry