Mam pytanko , czy ten pfl6007 nie będzie miał problemów z telewizją kablową ? z wyszukaniem kanałów itp. ?
Rozumiem że do kablówki będziesz miał jakiś dekoder więc niby dlaczego ma być jakiś problem ? TV nie musi szukać kanałów w tym wypadku.
właśnie o to chodzi że w tej kablówce nie ma dekodera
To jak będzie podłączony sygnał ? Zwykły koncentryk czy moze HDMI ?
zwykły kabel antenowy
Nie testowałem ale nie powinno być żadnych problemów.
Dzisiaj w sklepie w ramach testu podłączyłem do niego pendrive usb 3.0 i nie działał. Z innego pendrive odczytał plik mpeg ale obraz skakał i w pewnym momencie wyłączyła się muzyka. Czego to może być przyczyna?
też tak myślę , ale wolałem się upewnić , niestety wprowadzam się do mieszkania gdzie raczej nie ma opcji na inną tv niż ta regionalna kablowa , za to internet mają dobry ale tylko w pakiecie z telewizją stąd też ten wybór , na szczęście telewizję rzadko oglądam , dzięki za pomoc , ponowną
Oczywiście , może w niedalekiej przyszłości ,mi w sumie tv służy tylko do oglądania filmów lekki ze mnie maniak , oczywiście w granicach rozsądku plus czasem pograć w jakiś hit na PS3 mam nadzieję że PFL6007 spełni oczekiwania co do obrazu , ale im więcej czytam tych wszystkich postów tym mniej wiem teraz po głowie mi zaczął chodzić sony hx750 i mam dylemat
HX750 jest też ok tylko sony jak to sony ma swoje ograniczenia co do odtwarzania - designe mi też nie leży ale to kwestia gustu - HX850 jest za to ładnie skrojony
zgadzam się co do wyglądu , pfl6007 bardziej mi pasuje niż hx750 pod tym względem, mam problem bo nie widziałem 3D w tym philipsie ale za to w hx850 tak i powiem szczerze że zdziwiłem się bardzo pozytywnie, byłem zaskoczony jak dobrze wygląda w tym sony 3d
W Philu 3D też jest bardzo dobre