To przeczytaj temat jeszcze raz, bo na twoje pytania sa odpowiedz na co najmniej 100stronach.czytam czytam i coraz bardziej jestem zainteresowany kupnem Philipsa... Jeszcze tylko zastanawiam sie nad wielkoscia tv czy 40 czy 46 cali. Wyczytalem ze sa dwia rodzaje matryc Sharpa i Samsunga z tego co wyczytalem sharp jest lepszy i mam pytanie jaki model ma montowana matryce sharpa ?
czym sie roznia te modele bo juz sie pogubiłem
Philips 40PFL5007K vs PFL5507K/12 vs Philips 40PFL5537K
Philips 46PFL5007K vs Philips 46PFL5507K
Przez DLNA nie ma możliwości odtwarzania napisów. (Nawet instrukcja o tym mówi).Tak, musi być ta sama nazwa pliku z napisami co pliku z filmem. Oczywiście format srt.
Przez DLNA nie ma możliwości odtwarzania napisów. (Nawet instrukcja o tym mówi).
Chyba że w formacie XSUB lub XSUB+.
Widocznie kolega miał film z napisami "wtopionymi"![]()
Przez DLNA nie ma możliwości odtwarzania napisów. (Nawet instrukcja o tym mówi).
Chyba że w formacie XSUB lub XSUB+.
Widocznie kolega miał film z napisami "wtopionymi"![]()
Witam,
czy ten model ma rzeczywiście matową matrycę czy też tylko jakieś filtry które mają zapobiegać odbiciom?
Mam mocno nasłoneczniony pokój i się zastanawiam czy da radę ten model czy lepszy będzie sharp
Nie znoszę wtopionych napisów.
PS3M czy UMS - srt i śmigają.
Nie wiem co mówi instrukcja ponieważ pobieżnie ją przejrzałem, wiem natomiast co widzę.
Pozdrawiam.
Panowie możecie się podzielić ustawieniami obrazu nie wiem czy jeszcze lepiej można go ustawić, w tej chwili mam ustawione jak na stronie poniżej. Może macie jakieś lepsze sprawdzone ustawienia ?
http://hdportal.eu/recenzije/wp-con...-kalibracijske-postavke-Philips-40PFL5507.pdf
Mozesz nagrywac co chcesz, ale wymagane jest do tego polaczenie z internetem. Uprzedzam pytanie. Tak TV ma wbudowane WIFI.Chciałbym się zapytać: czy ten telewizor ma możliwość nagrywania filmów USB (bezpośrednio na pendriva)?