Witam,
Jestem posiadaczem tego filipa i jak juz wczesniej napisalem (chocby cytat z forum audiostereo) jest to ciekawy okaz. Nie jest takim grubasem jak np. topowe modele SONY... Cieszy swietny obraz z satki i DVD (zwykle PS2 i PC'et) oraz obsluga HDTV. Co do tego ostatniego - CRT jest w stanie wyswietlic 720p i 1080i. Nawet karta gaf. PC wykrywa ze mozna podac sygnal 1920X1080 i co wiecej - jest roznica w jakosci trybow HD. Pulpit (czcionki i ikony) w 720p i 1080i nie wyglada najciekawiej. Natomiast po uruchomieniu filmu lub programu sprawa ma sie zupelnie inaczej - np. Starry NIght Pro - (astronomia) zapodaje w 1920X1080 i dziala swietnie i bez zaciec (jest wymagajacy). Gralem w BF2 i Ghost Recon w 1280X720 i na 32" to troche inna zabawa

. Glowy nie dam - ale moim zdaniem, po kilku godzinach z roznymi materialami HD - obraz jest za dobry jak na 576p. Caly czas mam obok podlaczonego LCD Samsunga LE26R51 po VGA(1360X76

i musze przyznac, ze w High Def. i grach sprawuje sie lepiej (puszczam na raz ten sam material na obu odbiornikach). Ale to takze moja wina - filipa do tej pory nawet nie kalibraowalem.
Reasumujac: na tym CRT kazdy material wyglada b. dobrze lub swietnie, czego nie moge powiedziec o Samsungu (szczegolnie SDTV). To po prostu sprzet do wszystkiego... gdyby nie bylo to tylko 32".
Na koniec dodam, IMO, ze cyfrowe polepszcze Pixel Plus i Digital Scan pomimo obslugi 100 Hz jakosciowo radza sabie gorzej (ale i tak dobrze) z wyswietlaniem wiekszosci materialow TV i DVD, niz opcja Podwojenie Linii, ktora ma zaledwie 50 Hz (dowiedzialem sie nieoficjalnie, ze powstalo "to to" tylko dla celow testowych fabryki Jabil hehe). Wszystkie TVN'y i Polsat'y (szczegolnie MS2006!!!) na tej funkcji z mojego "tjunka " sat. to prawdziwa zyletka!
Uffff....
Jakby co - to pytajcie.
Pozd / Cezarh