Philips 26PF3320/10, co o nim sądzicie?

camiloo

New member
LG RZ-32LZ55 czy PHILIPS 32PF3320?

Witam,
Czy ktoś może powiedzieć coś na temat tego telewizora LCD? Przymierzam się do kupna, a cena jest dosyć atrakcyjna - 2999 PLN
Parametry też ma niezłe - najbardziej zależy mi na dobrej współpracy z PC i na szybkim czasie reakcji - producent podaje 8 ms. Poza tym będzie też używany z Cyfrą i od czasu do czasu z DVD.
Zastanawiam się też nad LG 26LX1R. Co byście doradzili?
pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na Wasze sugestie.
Camiloo

murdock

Banned
Jakiś koleś w Euro mix agd stwierdził, że to nowość, cena superpromocyjna i niedługo znacznie podrożeją. Ściema na maxa. Tego tv nie ma w ofercie żaden inny sklep. Pewnie przeceniają jakieś leżaki magazynowe. Myślę, że nie warto go kupować i dopłacić te 300zł do LG Lx1.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
różnica kolosalna.
LG bije go na głowę /Philipsa/. Nie wspominan mawet o możliwościach.Ale płynność, jakość kolorów, kąty i ucieka na niebiesko.Lg Lx 1 jest znacznie lepszym wyborem.Tym badziej warto sprawdzić - nowy model LX 2. Z HDTV - gra super.
pozdrawiam

camiloo

New member
A czy nie jest czasami tak, że w Philipsach są montowane właśnie matryce firmy LG?
Nie wydaje mi się żeby to był jakiś "leżak magazynowy", ma lepsze parametry w porównaniu z innymi Philipsami 26'' (oprócz modelu 26PF9320), tzn. kontrast 600:1 (w innych 500 albo 400:1), jasność 500 cd/m2 (inne 400 - 450 cd/m2), oraz rozdzielczość 1366x768 zamiast 1280x768. Mi to wygląda na nowość... Jak widzę, ludzie na allegro jednak licytują te telewizory..

Do góry