Instrukcja obsługi się kłania...
Click “Neighbor Web” on Transcode Server. This will take you to the P2P downloadNie ma to jak pomoc i wyczerpująca odpowiedź! Ale liczy się kolejny nabity post- jak dla mnie zbędny! Instrukcji do PBO nie posiadam,ale: wyprzedzę kolejną,twoją wyczerpującą odpowiedź: Tak. Google się kłaniają więc tam poszukam!
Click “Neighbor Web” on Transcode Server. This will take you to the P2P download
web user interface. From here you will be able to add/delete BT seeds. If “Login
Control” has been enabled/is “ON”, a login account and password are required.
The default account name is admin and the default password is 123.
Nie ma to jak pomoc i wyczerpująca odpowiedź!... Instrukcji do PBO nie posiadam,ale: wyprzedzę kolejną,twoją wyczerpującą odpowiedź: Tak. Google się kłaniają więc tam poszukam!
W instrukcji nie znalazłem nic na temat dodawania podcastów. Przepisuje dokładnie adres i nie może się połączyć. Może wina tego, że próbowałem polskie podcasty np z tvn24? Ogólnie jednak jestem bardzo zadowolony wszystko działa jak należy. Ewentualnie kolory napisów są nieco zbyt mało jaskrawe jak dla mnie.
Jest nowa wersja softu od acryan A.C. Ryan - View topic - [Official] Firmware_PV73100_v7.4.x.r5440 . Bardzo jestem ciekaw jak to będzie działać.
firmware z twojego linku nie działa. Przy próbie instalacji napisało Error
Sprzęt testuję od wczoraj. Generalnie czyta wszystko. Używam oprogramowania: ACRBO_v7.4.4.r5440_Euro(BC18 ). Działają napisy, które w oryginalnym nie działały, natomiast ma powolne i skomplikowane GUI.
Czy znacie coś szybszego a nie tracącego na funkcjonalności?
pozdrawiam
Po 2 miesiącach testów doszedłem do wniosku, że to jednak nie jest sprzęt dla mnie....