Parowanie Smart Touch

77maciex

New member
Witam!

Mam Samsung Smart TV 3D UE37ES6100, mam możliwość kupic po okazyjnej cenie pilot smart touch TM1360 przed zakupem postanowiłem go sprawdzić i tu pojawil się problem ze sparowaniem pilota z tv na ekranie pokazuje się znaczek bluetooth i po chwili wyskakuje komunikat żeby na urządzeniu wcisnąć przycisk pairing(parowanie) co oczywiście robie przyciskiem pod klapka na baterie ale nic to nie daje laczy się i po chwili ten sam komunikat jedyne co działa to wylaczenie wlaczenie tv. Może ktoś wie o co chodzi ? czy wogule ten model obsluguje smart touch? w instrukcji pisze ze od seri 6 w gore czyli powinien chodzic -pozdrawiam!

tdx

New member
Bez reklam
jak Ci się nie udaje go sparować to nie bardzo jak widać power działa tylko dlatego że jest na IR

77maciex

New member
no tak bo jak wcisne każdy inny przycisk to pokazuje się ikona bluetooth, może jak wyjdzie jakies nowe oprogramowanie to dodadzą obsluge smart touch

tdx

New member
Bez reklam
miałem tego pilota dedykowanego do D7000 ale porównując go z jakimkolwiek programem na androida wypadał blado, dodatkowo rozdzielczość tego ekranu jest kiepska....

Do góry