Rzuciłeś palenie? Jaki masz swój sposób?
Niby jaki to sposob ?
Poprostu nie palic , co

Nu i jak rzucić? Bardzo ciekaw jestem ??! Czekamy.
Już Wam piszę, bo nie poznałem przez cały swój żywot lepszego sposobu - po za silną wolą, ale to osobny temat.
Otóż zupełnie przy okazji znajoma (nałogowy palacz) poleciła sposób, twierdząc, że u niej ten sposób zadziałał.
Zatem trudno o lepszą rekomendację zważywszy, że znasz osobiście osobę. W przeciwnym wypadku nie tknąłbym tego.
Jako, że w takie rzeczy zwyczajnie nie wierzę, potraktowałem sprawę z przymrużeniem oka - w myśl zasady "co mi szkodzi".
Chodzi tu o "Biorezonans" -

Tak, wiem, wiem jak to brzmi. Czary mary hokus pokus, sam do dziś się śmieję ; )
Już będąc na zabiegu, pośmiałem się trochę z sympatyczną obsługą, twierdząc, że zwyczajnie w to nie wierzę, ale Pani bardzo fajnie objaśniła na czym to polega, bez zbędnego wciskania kitu i farmazonów. Usłyszałem kilka ciekawych historii, a przy okazji poznałem inną pacjentkę i jej krótką historyjkę.
No, ale do rzeczy. Po wyjściu z gabinetu przestałem palić. Trzeba wytrzymać ten dzień, a potem już z górki.
Naturalnie silna wola dalej wskazana, ale jeżeli mi się udało, to coś w tym MUSI być.
Już na wstępie powiedziałem, że nawet jeżeli jest to placebo, to warto. Mi się wydaje, że coś tutaj jest na rzeczy (placebo, sugestia i cała ta otoczka działa). Zabieg 200zł (40min).
Skutecznie rzuć palenie – Gabinet Biorezonansu Kraków
Absolutnie nie rekomenduje też żadnych szamaństw, ale efekt jest taki, że nie palę. Tyle w temacie.