Panasonic Youtube

insaner

New member
Czy wie ktoś jak dziala wyszukiwarka youtube w Panasonicu?
W jakim języku szuka? Da sie zmienic ustawiena?
Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

labm0nkey

New member
Posiadam telewizor ET 60 E który z tego co wiem ma ten nowy interfejs Smart. Aplikacja youtube uruchamia się tak z 10 sek po czym ukazuje się przepiękny, rżnący się interfejs z gigantyczną listą popularnych video których mieści się na moich 47 calach całe 3! Tak samo jest przy wyszukiwaniu - widać aż 3 wyniki. Do tego sama wyszukiwarka ma pod spodem poziomy pasek z całym alfabetem i za pomocą strzałek i przycisku "ok" wpisujemy zapytanie (przypominam że się rżnie). Klawiatura na pilocie oczywiście nie działa.
Z dobrych rzeczy to jak już uruchomimy video to działa płynnie i wygląda to ładnie. Można przewijać itp. Druga dobra rzecz to dostęp do praktycznie wszystkich funkcji youtube, czyli podział na popularne filmy i kategorie.

Riv11

New member
Bez reklam
Jak masz tablet, albo smartfon z androidem, to możesz sparować tv z youtobe na tablecie, i z tabletu przeglądać youtobe, a na tv wyświetlać. Jak nie z tabletu, to z tv, wyszukiwarka jest po polsku, są ustawienia, generalnie ok, ale ja wolę yuotoobe obsługiwać z tableru a filmy oglądam w tv- moim zdaniem tak jest szybciej i prościej.

insaner

New member
Gdzie są te ustawienia youtube-a w tv? Jak ustawić żeby youtube szukał tylko po polsku? Dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam

Riv11

New member
Bez reklam
Trochę dziwne pytanie. Ustawienia youtube-a w tv, musisz wejść na youtube, później w zakładkę ustawienia. Całe menu jest po polsku, więc tutaj nie ma problemu. Jak ustawić żeby youtube szukał tylko po polsku? Jak wpiszesz tytuł po polsku to będzie szukał tytułu po polsku. Youtube szuka tytułu, który mu wpiszesz, jak wpiszesz polski to znajdzie polski, jak wpiszesz angielski to znajdzie angielski, jakiejś filozofii tutaj nie ma.

insaner

New member
Nie znajduje ustawień żadnych w youtubie - jest tylko "ulepsz urządzenie", sparuj z innym.Zalogować się nie mogę/aktywować na youtube kod bo nie działa. Jak to zrobić? A wyszukiwarka znajduje naprawdę mało plików. Jedyne wyjście to chyba faktycznie sparować urządzenie z innym.

Wyszukiwarka malo znajduje a szuka głownie po angielsku. Da się ja ustawić na polski?
Dzieki za odp. Pozdrawiam

Do góry