Dzięki Tobie kolego , stoi już u mnie w domciu 50VT50 . Kupiony za 6299 zł . Więc potwierdzam że to co napisałeś jest prawdą . Nie 50VT30E tylko 50VT50E .

Kupiłem niestety 50 calowca bo bardzo brakowało mi podstawy regulowanej , a niestety nie wiem z jakich powodów ale 55 calowy ma podstawe nie regulowalną . Moje pierwsze wrażenia są jak najbardziej pozytywne ale zmartwie posiadaczy VT30 i tych co nie kupili jeszcze , że nie ma sensu dokładać do VT50 , jak macie VT30 to jest dokładnie praktycznie to samo . Błąd 50 Hz jak był tak jest i nic nie mniejszy tylko idealnie taki sam . Sprawdzone na dokładnie takim samym materiale . Telewizorek ma lekko lepszą ostrość obrazu od serii VT30 . Lekko inną kolorystyke i w sumie czy jest jaśniejszy od vt30 ja tego raczej nie zauważam , może dlatego że mam w pokoju i tak dość ciemno , więc kontrast i tak mam mały . Wygląd samego telewizorka jest lepszy od vt30 i to bez dwóch zdań . Co jeszcze , ano czerń może lekko lepsza od vt30 ale na granicy percepcji danego człowieka . To na czym mnie najbardziej zależało czyli powidoki jeszcze nie miałem okazji porównać ale jutro z racji tenisa ziemnego nie omieszkam porównać sobie . Jak narazie szału nie ma i wygląda na to że zmiany są kosmetyczne , a nie realnie prawdziwe . Widać że PANASONIC tnie na wszystkim czym się da . Niestety ale od samej jakości zapakowania czyli pudła , po brak etui na okularki 3D czy podłej jakości pilot . Telewizorek jest bezgłośny , nie słychać wiatraków jak narazie ani brzęczenia na białym tle . W trakcie dalszego użytkowania będe pisał na forum na bierząco . Pozdrawiam