Podzielę się moimi doświadczeniami z tym buczeniem P50TV50E, serwisem Panasonic i sklepem MediaMarkt.
Zgłosiłem usterkę do serwisu Panasa. Przyjechał Pan posłuchał, przyznał, że buczy. Rozkręcił TV podokręcał śrubki, po czym skręcił wszystko z powrotem i nadal to samo. Spytałem go dlaczego tak jest i czemu nic na to nie poradzi, to stwierdził, że plazmy tak mają i lepiej żebym wymienił na jakiegoś leda

. Wspomniałem mu również o przypadkach na forum, gdzie naprawa (udana) odbywała się poprzez wymianę jakichś części (zasilacza, modułu itp.) to oznajmił, że ma teraz przykaz od producenta by takich rzeczy nie robić.
W ten sam dzień TV spakowałem i zawiozłem do MM. Tam miałem możliwość sprawdzenia jeszcze 2 egzemplarzy, jednego nowego i drugiego z wystawy. Ten z wystawy był cichutki, słychać było tylko szum wiatraczków, a ten nowy z pudełka miał dokładnie to samo co mój. Postanowiłem oddać TV i teraz szukam jakiegoś sprawnego egzemplarza (ten w MM z wystawy odpadał).
Co do samego buczenia to było bardzo wyraźne, jak na mój słuch nieakceptowalne. Najgorzej było w menu do odtwarzania plików z USB(najlepiej na tym testować). Podczas oglądania filmów nie szło się skupić na niczym poza tym denerwującym dźwiękiem. W nocy to już kompletna porażka. Jedyną opcją było oglądanie filmów naprawdę głośno (nie używałem wbudowanych głośniczków, tylko zestawu HiFi). Ale i tak w przypadku cichszej sceny, od razu do uszu dobiegało buczenie.
Co do serwisu Panasa to nie mam zarzutów. Zadzwoniłem w środę, w piątek o 8:00 był już u mnie "fachowiec". To, że się nie dało nic zrobić to już wina, moim zdaniem egzemplarza, ewentualnie całej serii.
@AdaMo71, ja bym nie wymieniał, trafi ci się gorszy i co zrobisz. Jedź tylko do MM i powiedz, że chcesz jakiś gratis za taką akcję, np. film BlyRay itp.
Najgorsze jest w tym wszystkim to, że te dwa egzemplarze które miałem nieprzyjemność posiadać/testować, wrócą do Panasa, przepakują w nowe opakowanie i fruuu do sklepu jako nowy :\.
Ps. Pozdrawiam Panów z MM na Gocławiu, dziękuje za fachową obsługę. I nie czytajcie tych głupstw na necie odnośnie zwrotów w MM. Wszystko zależy od Kierownika sklepu. W moim przypadku dostałem zwrot kasy, a co do "bonów" to stwierdzili, cytuje "a co to takiego, pierwsze słyszę"

. Naprawdę polecam zakupy w tym sklepie.
Pozdrawiam