Panasonic Txl42e3e

Iraek

New member
Witam szanowne grono :wink:
Bardzo proszę o opinię na temat Panasonic Txl42e3e. Zostałam wprowadzona w błąd przez sprzedawcę, twierdził że ma port USB, a nie ma; 100hz a ma 50hz :( Zastanawiam się czy zostawić go sobie czy odstąpić od umowy. Bez portu USB dałabym radę. Ciekawią mnie Wasze opinie....
Nie ukrywam, że od nich uzależniam swoje dalsze kroki :???:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Zdecydowanie odstąpić i możesz to zrobić bez obaw.
Napisz też jakie masz warunki ?

Iraek

New member
Dzięki kiki za reakcję, w specyfikacji tego modelu na stronie Panasonica znalazłam coś takiego......
" * Uwagi do funkcji DVB: / Telewizor przystosowany jest do odbioru sygnału DVB-T/C/S/S2 (MPEG2 oraz MPEG4-AVC [H.264])((począwszy od sierpnia 2009) / Nie jest gwarantowana kompatybilność telewizora z przyszłymi usługami DVB."
Czy mógłby mi ktoś przełożyć co to znaczy?

Iraek

New member
Ot i zagwozdka....na specyfikacji tego telewizora wyraźnie jest napisane 50Hz a sprzedawca twierdzi, że ten model ma przetwornicę na 100Hz ha, ha i co wy na to? Co jest prawdą?

Kpc21

New member
Przetwornica to może ewentualnie zmieniać częstotliwość prądu.

Wg Ceneo E3E ma MPEG-4 i Dolby Digital Plus, czyli będzie współpracować z polskim DVB-T. Najlepiej to po prostu sprawdzić, już prawie w całej Polsce DVB-T (multipleks z Polsatem, TVN-em, TV4 itp.) jest dostępne. Tyle że dźwięk jest w zwykłym stereo, DD+ (E-AC3) jest tylko tam, gdzie jest zasięg MUX3 jako dodatkowa ścieżka na TVP1. Tak jest w tej chwili, w przyszłości ścieżka stereo może być wyłączona.

Ostatnia edycja:
Do góry