Witam OK mam jeszcze jedno pytanie podobno mają zaprzestać produkować plazm a jak będzie z wsparciem, oprogramowanie smart tv (...)
Taaa będzie dbała o klientówNie wiem, postawiłem na obraz, multimedialność to dla mnie dodatek...
Nie powinno być jednak źle, Panasonic to duża Firma, mam nadzieję, że będzie dbał o Klientów![]()
i jeszcze jedno pytanie jak z płynnością ruchu nic się nie przycina na szybkich scenachWitami zaklepałem ten tv w Saturnie mam jeszcze jedno pytanie bo ja mam słoneczny pokój jak u niego z jasnością czy będę musiał zakładać żaluzje i gasić światło
Witami zaklepałem ten tv w Saturnie mam jeszcze jedno pytanie bo ja mam słoneczny pokój jak u niego z jasnością czy będę musiał zakładać żaluzje
i jeszcze jedno pytanie jak z płynnością ruchu nic się nie przycina na szybkich scenach
(...) nigdy nie miałem plazmy czy to będzie najlepszy wybór
Witam mam jeszcze jedno pytanie wyczytałem w necie że wszystkie tv Panasonic mają problem z migotaniem obrazu i to 50Hz czy jest to widoczne
To jest naprawdę super tv. Żadnego migotania. Kupuj i się ciesz![]()
Witam
z jakiej odległości oglądasz UPC, kanały HD na 65". Czy jakość będzie akceptowalna z ok 3m-3,3m?
Mysle ze optimum by bylo 60" ale takiego w PL brak...
dzieki
Witam
z jakiej odległości oglądasz UPC, kanały HD na 65". Czy jakość będzie akceptowalna z ok 3m-3,3m?
Mysle ze optimum by bylo 60" ale takiego w PL brak...
dzieki