Był jeden dzień bez VAT w MM, dlatego taka cena z 6899 na 5600
Tylko, że po moich obliczeniach cena bez vat powinna wynieść 5312,23zł. To tak tylko dla informacji. Jednak szkoda że nie wiedziałem , zresztą i tak mnie nie było w kraju. A macie jakieś dane kiedy następny "dzień bez vat"?Był jeden dzień bez VAT w MM, dlatego taka cena z 6899 na 5600
Oczywiście, że nie, ale o ile nie dostaje bezpośrednio na panel promieni słonecznych to nie jest to już przepaść a jedynie lekka przewaga Leda.
Odwrócę Twoje pytanie. Czy zdarzyło się aby nawet najlepszy led w ciemnym pomieszczeniu zbliżył się chociaż na milę do nawet średniej półki plazmy?
Parę cytatów z testu audio-video dotyczących 55VT50:
1.Dzięki smolistej czerni dostrzegamy wszystkie subtelne detale obrazu z czym mają problem telewizory imitujące czerń za pomocą dynamicznego podświetlenia.
2.Vt50 po raz kolejny pokazuje, że od lat uśmiercana przez rynek technologia plazmowa ma się dobrze i nie brakuje jej potencjału do dalszego rozwoju czego nie można powiedzieć o elcedekach.
3.Tak dobrych wyników oddania kolorów nie osiąga żaden telewizor LCD i nigdy nie osiągnie.
4.Składowe kolorów są zbieżne nawet na bardzo niskich poziomach jasności , co pozostaje w sferze marzeń telewizorów LED.
Jak można porównywać coś co od początku miało być monitorem komputerowym do telewizora?
Plazma jest jak wysokiej klasy audio, które aby pokazało klasę musi mieć odpowiednie warunki.
Tak jak posiadacz kasetowego kasprzaka nie zrozumie audiofila tak posiadacz leda nigdy nie pojmie przewagi plazmy nad monitorem komputerowym zaadaptowanym na telewizor.
Witam, swój 55vt50 kupiłem w czerwcu i zauważyłem że zaczął mi głośniej chodzić z tyłu TV wentylator, słyszę go siedząc w odległości jakieś 5m przy wyciszonym odbiorniku . Czy w waszych Tv też to wystąpiło??? Proszę o odniesienie do tego problemu.