don111, wspomniany przez Ciebie "efekt halo" choć oczywiście nie jest zaletą występuje rzadziej niż powidoki w plazmach - wyłącznie [rzy wyświetlaniu drobnych białych elementów ba czarnym tle. "
Blooming" a dokładniej BLOOM posiada następującą definicę:
Wymieniamy tutaj różne poglądy i wszystko jest OK pod warunkiem, że w przewadze znajdują się posty zawierające w treści stwierdzenia: "Król jest jeden i to VT30, nasz wspaniały zdobywca nagród VT30, genialna konstrukcja VT30". Kiedy tylko pojawia się użytkownik piszący o problemach zaraz jest deprecjonowany a inni pozbawiani prawa głosu ponieważ nie posiadają tego modelu. No to jest dopiero "północnokoreański zamordyzm" Możemy mówić o wszystkim... pod warunkiem, że chwalimy tak?
Piękna byłaby chwila kiedy wchodze na forum i widzę kilka naprawdę ciekawych postów, w których nikt nie próbuje udowodnić mi, że jestem idiotą bo cenię FulLEDy a posiadacze i miłośnicy plazm piszą normalnie i ciekawie o telewizorach w tej technologii. A czytając takie "zadymiarskie" posty nie mam już w ogóle ochoty na oglądanie telewizji Pozdrawiam.
Blooming" a dokładniej BLOOM posiada następującą definicę:
To teoria, w praktyce i tak czegoś takiego na prawidłowo ustawionym telewizorze nie zobaczysz (chyba, ze takim z Biedronki). Zgadzam się z tym, żeby niepotrzebnie nie wyolbrzymiać wad ale... niech dotyczy to wszystkich.The effect produces fringes (or feathers) of light around very bright objects in an image, obscuring fine details. Basically, if an object has a light behind it, the light will look more realistic and will somewhat overlap the front of the object from the 3rd person perspective.
maciejlub... gdyby tak było nie poruszalibyśmy takich tematów. Uczciwie trzeba powiedzieć, ze to właśnie posiadacze zwrócili uwage wszystkich na wspomniane problemy. Dlaczego? Bo wkurzyło ich to. No kolejny raz napisze, że absolutnie nie zgadzam się ze stwierdzeniami typu:Zauważ, że wśród posiadaczy panuje zadowolenie z zakupu.
Po pierwsze pisanie o wadach nie musi być na siłę (i w tym wypadku nie jest) a posiadanie lub nie danego sprzętu nie ma naprawdę nic do rzeczy. Testujący czy przyznający nagrody tez tych sprzętów nie posiadają a jednak ich werdykty Wam nie przeszkadzają... no, dopóki sa pozytywne dla plazm i VT30 oczywiście. Uwierz, że nie trzeba osobiście posiadajać jakiejś choroby, żeby znać się na niej i wiedzieć jak ją leczyć - zapytaj lekarzy.Smiesza mnie ludzie ktorzy na sile pisza o wadach danego sprzetu nawet go nie posiadajac (argument-testy ).
Wymieniamy tutaj różne poglądy i wszystko jest OK pod warunkiem, że w przewadze znajdują się posty zawierające w treści stwierdzenia: "Król jest jeden i to VT30, nasz wspaniały zdobywca nagród VT30, genialna konstrukcja VT30". Kiedy tylko pojawia się użytkownik piszący o problemach zaraz jest deprecjonowany a inni pozbawiani prawa głosu ponieważ nie posiadają tego modelu. No to jest dopiero "północnokoreański zamordyzm" Możemy mówić o wszystkim... pod warunkiem, że chwalimy tak?
Piękna byłaby chwila kiedy wchodze na forum i widzę kilka naprawdę ciekawych postów, w których nikt nie próbuje udowodnić mi, że jestem idiotą bo cenię FulLEDy a posiadacze i miłośnicy plazm piszą normalnie i ciekawie o telewizorach w tej technologii. A czytając takie "zadymiarskie" posty nie mam już w ogóle ochoty na oglądanie telewizji Pozdrawiam.