Ostatnio bardzo rzadko pisze na tym forum. Ale moge śmiało się wypowiedzieć że jestem świrem z lekka w kwestii jakości obrazu telewiztjnego . Za sprawą Kikiego . którego zresztą pozdrawiam miałem prezentacje w domu topowych telewizorków , jak minn Samsung D8000 55 cali , i Toshiba 55 WL768 . Miałem też styczność i możliwość bawienia się ze słynnym LG NIBY FULL LED , jak i Sony hx 900 . Mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć , że Panasonic VT30E 55 zjada te wszystkie telewizorki na śniadanie . Wcześniej miałem LCD SONY Z5500 , który uważam za wzór dla innych tv LCD . Co do powidoków , to u mnie już praktycznie ich nie ma , ponieważ wymaga czasu jednak wygrzanie panelu . Wcześniej miałem również Panasonica VT20E 50i tam wypaliłem sobie łądne logo TVN 24 . Pomimo tego i tak zdecydowałem się na następną plazme i nie żałuje . Co do bieli dałem sobie balans na zimny i mam bardzo ładną biel akceptowalną , prawie na poziomie LCD . Natomiast czernią zabija ten telewizor LCD na dzieńdobry . Więc jak ktoś ma wątpliwości co kupić to niech się nawet nie zastanawia i bierze Panasa . 5 lat obecnie gwarancji i do tego niesamowity design jeśli chodzi o model VT 30 robi niesamowite wrażenie .I przedewszystkim nie żalujcie kasy na prezentacje we własnym domu , bo wtedy z pełną świadomością zakupicie wymarzony tv , a nie będziecie się kierowali ani wypocinami tutaj na forum , czy tym bardziej opiniami wielkich fachowców z supermarketów . Pozdrawiam i życzę Wszystkiego Najlepszego na ten nowy 2012 rok .
Ile taka prezentacja kosztuje? i jeżeli ktoś jest zdecydowany na VT30 to przywożą mu 3 egzemplarze i prezentują ?
Może napiszesz wprost a nie siejesz propagandę