Ja ma 55VT30 już parę miesięcy.
Jedyną rzeczą która mnie czasami ale jednak denerwuje to rwanie obrazu. Widzę że u Ciebie pomogło przejście na tryb THX. Ale większość użytkowników twierdzi że THX jest do materiału dostarczonego jako THX. Czy może ktoś wie jak przy trybie normalnym zlikwidować całkowicie rwanie obrazu?
Głównie z N-ki. Ale jak oglądałem coś z Iplex-u to też czasami.Rwanie obrazu może być spowodowane wieloma rzeczami :
- zły kabel łączący
- słaby sygnał
- złe ustawienia
- zła konfiguracja
Po sprawdzeniu wszystkiego nie ma mowy żeby się obraz rwał - to sprawdziliśmy na testach.
Mam pytanie do posiadaczy VT 30 gdzie w tym tv jest cos do usowania DUSZKOW i POWIDOKOW ?.Wczesniej bylem posiadaczem VT 20 i tam nie bylo niczego (co dziwne bo w karzdej Plazmie jest) Gdzie to jest w VT 30?
Z BD czy z DVD chyba nie albo nie zaobserwowałem.a z dvd lub blu raya też Ci rwie, czy nie sprawdzałeś ?
Dzięki Kiki za gotowość pomocy. Będę w kontakcie.To najpierw sprawdź dobrze i daj znać - będzie wiadomo co robić.
Głównie z N-ki. Ale jak oglądałem coś z Iplex-u to też czasami.
Więc kabel chyba odpada. Ale dla pewności zmienię. Mam z N-ki kabel do N-splittera i tam rozdział na bezpośrednio do TV i poprzez amplituner.
Sygnał chyba w porządku. Raczej te ustawienia. Tylko co zmienić?
co do kabla musze sie zgodzic z kolega. Miałem słaby kabel podlaczony do UPC i rwalo jak diabli. Teraz jest duzo drozszy i chodzi jak burza) zanych problemow.
W menu trzeba włączyć (nie pamiętam jak to dokładnie się nazywało) - opcje zaawansowane ,wtedy m.in. pojawią się opcje Pro 1 i Pro 2 .
He,he zobacze na koniec roku rachunek to sie wypowiem ile zjada ta bestia.65 VT30
Witam mam pytanie do osób posiadających p50vt30 ile wam wynosi pobór prądu, osoby nie znające się na rzeczy proszę o niepisanie (nie interesuje mnie maksymalny pobór umieszczony na tabliczce).