Witam
Prosiłbym o podanie długości śrób montażowych telewizor 50 vt 30 do uchwytu ściennego.
Nie chcę wkręcić śrób w matrycę...
Wg instrukcji (możesz pobrać za darmo ze strony Panasonic) zagłębienie wkrętu max 16mm, a min. 10mm.
Witam
Prosiłbym o podanie długości śrób montażowych telewizor 50 vt 30 do uchwytu ściennego.
Nie chcę wkręcić śrób w matrycę...
Witam wszystkich,
Jestem użytkownikiem 50VT30 od ponad roku,z telewizor pracuje poprawnie,programy HD super ale od ładnych kilku miesięcy mam problem z lekką różową poświatą na lewej połowie ekranu.Problem ten występuje na białym tle obrazu np.na tle białej reklamy lub na tle śniegu.Myślałem że problem z biegiem czasu zniknie ,przeciwnie ,na drugiej prawej stronie pojawiła się od kilku dni poświata zielona.Ten objaw występuje tak jak wspomniałem tylko na białym tle ekranu. Czy ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem i jak temu zaradzić? Oprogramowanie TV mam aktualne.
W moim wentylatory pracują normalnie, nic dziwnego się nie dzieje a gwarancję mam na pięć lat. Ile godzin przeparacowała Twoja plazma, moja dobija do 2000H.Witam również
W moim 50VT30 od kilku miesięcy słychać coraz głośniej wentylatory, gwarancja kończy się za kilka m-cy. Miał ktoś taki problem?
W moim wentylatory pracują normalnie, nic dziwnego się nie dzieje a gwarancję mam na pięć lat. Ile godzin przeparacowała Twoja plazma, moja dobija do 2000H.
U mnie dochodzi do 3500 godz. Czy to sprawa dla servisu?