luckystrikes
New member
Ma ktoś jakieś opinie/testy o tym cudzie ?, oczywiście Panasonic Polska ma błąd na stronie /potwierdzone telefonem do supportu/ to klasyczne świetlówki a nie led'y, dlaczego akurat to ?, chciałem coś z E30 /37 lub 42/ ale...
a. dostępność "nie powala"
b. sam nie wiem czy warto
Główną zasadą jest - i tak podepnę do niego kompa - w związku z powyższym wbudowane playery, iple i.t.p. maja dla mnie marginalne znaczenie /a poza tym chodzą różnie.../, tak naprawdę potrzebuję dużego monitora a nie tv, jeśli chodzi o 50 Hz zasada ta sama - i tak będzie 50 przy pc, więc po co ?.
W wypadku ccfl odpada też temat równomierności podświetlenia, a to że będzie 3 cm grubszy nie jest dla mnie problemem
.
Za to bezapelacyjnym plusem jest jego dostępność i CENA - za całkiem przyzwoity /na oko
/ 42 calowy tv Panasonica, z matrycą IPS /opinie podzielone, ja lubię - mam della 24" na IPS więc wiem o czym mówię/, EuroRtv życzy sobie 1790 PLN. Panasonic TX-L42U3E - Telewizor LCD - CENA w RTV EURO AGD
Temat otwarty, jak kogoś zainteresuje proszę o rozwinięcie
, pozdrawiam
a. dostępność "nie powala"
b. sam nie wiem czy warto
Główną zasadą jest - i tak podepnę do niego kompa - w związku z powyższym wbudowane playery, iple i.t.p. maja dla mnie marginalne znaczenie /a poza tym chodzą różnie.../, tak naprawdę potrzebuję dużego monitora a nie tv, jeśli chodzi o 50 Hz zasada ta sama - i tak będzie 50 przy pc, więc po co ?.
W wypadku ccfl odpada też temat równomierności podświetlenia, a to że będzie 3 cm grubszy nie jest dla mnie problemem
Za to bezapelacyjnym plusem jest jego dostępność i CENA - za całkiem przyzwoity /na oko
Temat otwarty, jak kogoś zainteresuje proszę o rozwinięcie