Panasonic TX-L42ET60 wyrzuca z aplikacji do menu
Witam,
kupiłem używany telewizor tx-l42et60e po dobrej cenie bez najmniejszej rysy, bad pixeli etc.
po głębszym przetestowaniu widać jednak małe problemy.
Funkcje SMART potrafią wyrzucać do głównego menu, dzieje się to w różnych dostępach czasu od kilku do kilkudziesięciu sekund. Podobnie jest ze stronami, tak jakby po prostu się zamykalo aplikacje.
Tyczy się to również konwersji 3D, czasami cofnie się do wyświetlania dwóch obrazów po 2-3 sekundach czasami można oglądać kilkanaście/dziesiąt minut bez problemu.
Może da się jakos updateować firmware? Jakieś pomyśły podobne doświadczenia?
Proszę o nie czepianie się zakupu używanego sprzętu
pracowałem swego czasu jako promotor Panasonica i obiecałem sobie że ten model kiedyś trafi w moje ręce. A w kwocie jaką mogłem na to przeznaczyć stać mnie bylo alternatywnie jedynie na nową Mante lub coś tego pokroju.
Pozdrawiam
Witam,
kupiłem używany telewizor tx-l42et60e po dobrej cenie bez najmniejszej rysy, bad pixeli etc.
po głębszym przetestowaniu widać jednak małe problemy.
Funkcje SMART potrafią wyrzucać do głównego menu, dzieje się to w różnych dostępach czasu od kilku do kilkudziesięciu sekund. Podobnie jest ze stronami, tak jakby po prostu się zamykalo aplikacje.
Tyczy się to również konwersji 3D, czasami cofnie się do wyświetlania dwóch obrazów po 2-3 sekundach czasami można oglądać kilkanaście/dziesiąt minut bez problemu.
Może da się jakos updateować firmware? Jakieś pomyśły podobne doświadczenia?
Proszę o nie czepianie się zakupu używanego sprzętu
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: