Panasonic TX-L37S10E

romek46

Klub HDTV.com.pl
VIP
Witam wszystkich jako nowy uczestnik forum!

Wszedłem w posiadanie TV jak w tytule.
Nowiuteńki, folia, bez jakichkolwiek zewnętrznych oznak uszkodzenia. Po dokonaniu stosownych podłączeń peryferii (tuner cyfrowy, DVD ...) włączyłem TV włącznikiem głównym i nic tak jakby nie było prądu w gniazdku, żadna dioda się nie zaświeciła, żaden dźwięk. Próbowałem wielokrotnie z włącznikiem i gniazdem prądowym -bez skutku.
Czy on może on być w jakiś sposób zablokowany fabrycznie, czy ma jakiś feler?
Czekam na dokumenty uprawniające do skorzystania z gwarancji a telewizor nie działa.
Taka renomowana firma!!!
Pozdrawiam
romek46

Ostatnia edycja:

medvet

New member
romek46 napisał:
Niestety nic nie daje.

Firma firmą, a wystarczy, że był walnięty w czasie transportu i może być mechanicznie uszkodzony. Jeśli jest to nowy zakup to istnieje czas na sprawdzenie, i w tym wypadku - wymiana na nowy sprzęt. A jak nie ma gwarancji, to serwis. Jeśli przewód przyłączeniowy jest odłączalny, to możesz go podmienić.

Pozdrawiam, GZ

romek46

Klub HDTV.com.pl
VIP
medvet napisał:
Firma firmą, a wystarczy, że był walnięty w czasie transportu i może być mechanicznie uszkodzony. Jeśli jest to nowy zakup to istnieje czas na sprawdzenie, i w tym wypadku - wymiana na nowy sprzęt. A jak nie ma gwarancji, to serwis. Jeśli przewód przyłączeniowy jest odłączalny, to możesz go podmienić.

Pozdrawiam, GZ
Żadnych oznak uszkodzenia ani na kartonie ani na TV, jakby był zapakowany fabrycznie. Czekam na serwis. Tv jest objęty gwarancją, ale od dnia zakupu do dnia dostarczenia do mnie minęło 9 dni (inny koniec Polski).

Do góry